3a divisió FEF

Patir per triomfar

3a divisió. L'Olot fa bo el gol de Marc Mas (10') per vèncer un Europa combatiu i tornar al camí de la victòria. Els de Ramon Calderé es van fer forts a darrere per mantenir el resultat

Tornen a lluitar, tornen a sofrir i tornen a vèncer. Els jugadors de l'Olot es poden fer seva la frase de Lluís Companys per descriure la victòria contra l'Europa. Els escapulats, que encara no han guanyat aquesta temporada, van marxar amb les mans buides de la Garrotxa amargats per l'olfacte golejador de Marc Mas i la solidesa defensiva dels olotins. L'equip de Ramon Maria Calderé va haver de treballar molt per quedar-se amb els tres punts i regalar una alegria a l'afició en plena festa major. Mas va tornar a ser determinant. El pitxitxi va ser més viu que els tres centrals de l'Europa per rematar una centrada d'Uri Santos en el minut 10 de partit. El seu gol matiner va permetre a l'Olot jugar amb més tranquil·litat, si bé mai no va arribar a tenir el partit del tot controlat. Va olorar el 2-0 en un un contra un de Marc Mas –el davanter silenc es va desfer de la sortida del porter, però es va trobar amb Rojas, que es va llançar de manera providencial (28')–, però va patir fins al final. L'Europa va empènyer i, en un parell d'ocasions, va fer estirar Albert Quintanas, que debutava com a porter de l'Olot i no es va posar nerviós. En la primera meitat, va rebre l'ajuda de Jose, que va salvar sota els pals una rematada visitant. Els d'Albert Poch, però, van tenir dificultats per crear oportunitats clares. L'estat del terreny de joc, perjudicat per la pluja intensa que havia caigut en les hores prèvies al partit, no va ajudar ningú i, al final, només l'Olot va poder celebrar la victòria. Ja té nou punts de dotze possibles i, una setmana més, continuarà a la part alta de la classificació. L'Europa, en canvi, la tancarà amb només un punt.

OLOT1 EUROPA0

OLOT: Quintanas; Blázquez, Jose, Escudero, Bigas; Abel, Roger, Èric Vilanova (Dembo, 57'), Hèctor Simon (Litus, 89'); Uri Santos (Sergio Álvarez, 70') i Marc Mas. EUROPA: Boison; Joel Marín, Rojas, Cano (Uri, 22'), Denis Coch, Rubi; Joel Coch, Fran Bea, Reverter; Abel Rita (Sielva, 65') i Civil (Javi Navarro, 71'). GOLS: 1-0 (10') Marc Mas. ÀRBITRE: Mancera Anton. T.G.: Als locals Abel, Escudero i Uri Santos; als visitants Fran Bea, Civil i Reverter. T.V.: Cap. PÚBLIC: 870 espectadors a l'Estadi Municipal d'Olot.
Ens ha costat molt controlar el partit. La dificultat ha estat extrema contra un equip que segur que estarà a dalt amb molt poder físic
Les jugades més clares, les hem tingut nosaltres. Rojas ha tret una pilota sota els pals de Marc Mas
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot

Després del seu error, Conesa a la banqueta

Tot i que el tècnic de l'Olot va restar importància a l'errada de Conesa en el gol que va suposar l'1-0 al camp del Santfeliuenc, en la primera derrota del curs dels garrotxins, Calderé va optar per fer un canvi sota els pals i fer entrar Quintanas, que va debutar en partit oficial amb la samarreta olotina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)