L'Europa empata en inferioritat

3a divisió. Un gol de Denis en el minut 93 va neutralitzar l'1-0 que l'Ascó havia fet en el 63

L'Europa va esgarrapar un punt de la seva visita a Ascó que, veient les necessitats de l'equip, podria semblar insuficient. Vist el partit, però, l'empat va acabar deixant bones sensacions, ja que els escapulats el van aconseguir en el temps afegit i jugant amb un home menys. En els primers compassos, va ser l'Ascó el que va dominar i va tenir les millors ocasions. Només la tensió de Joel Coch i els reflexos de Boison van evitar el gol local. A poc a poc, l'Europa va entrar en el partit, i llavors qui es va lluir per mantenir el 0-0 va ser Sergio López. Després de la represa, els graciencs van quedar amb deu homes per l'expulsió de Rubi en el minut 54. Per si no fos prou, l'Ascó va obrir la llauna gràcies a un penal de Joel que Osado va transformar en l'1-0. Tot i la clatellada, l'Europa no va abaixar els braços i es va buidar. El premi va arribar en el minut 93, quan Denis va caçar una pilota que Sergio López no va poder blocar i va marcar l'1-1 definitiu.

ASCÓ 1 EUROPA 1

ASCÓ: Sergio López, Pato, Argilaga, Héctor, Socias, Peke, Godia, Guiu, Masqué (Bartomeu, 57'), Jordi Martí (Gerard, 80') i Osado. EUROPA: Boison, Joel, Rojas, Uri, Rubi, Reverter (Civil, 67'), Denis, Sielva (Fran Bea, 73'), Gonzalo (Abel Rita, 57'), Navarro i Joel Coch. GOLS: 1-0 (63') Osado, de penal. 1-1 (93') Denis. ÀRBITRE: Garcia Rosel. T.G.: als locals Masqué i Jordi Martí; als visitants Joel, Uri, Fran Bea i Civil. T.V.: al visitant Rubi (54'), doble amonestació.