futbol

3a divisió

Santi Triguero desnivella un partit sense treva

La reacció de la Pobla, en no-res. El Vilafranca s'endú els punts en un xoc que acaba s'acaba decidint gràcies a l'aparició del davanter vilanoví

El Vilafranca va sumar els tres punts en un partidàs en què els dos equips van proposar un futbol atractiu reflectit en el resultat final del marcador. Després de dues ocasions –una per banda–, una pèrdua en defensa entre Perales i Rugi la va aprofitar Oribe per anotar de xut ras i ajustat el primer gol de la tarda. Poc després, la Pobla va anotar l'empat amb una rematada de cap d'Ojeda que va enganxar Miguel Ramos una mica avançat. Abans del descans, Oribe de falta va tornar a posar en avantatge el degà penedesenc.
Reacció visitant
La segona part va ser una bogeria de gols. Aday va aprofitar una passada d'Oribe per batre Perales per sota les cames en el que semblava la sentència. Però els visitants mai es van donar per vençuts i Rodri primer i Ivan Vidal després, de sengles jugades per la banda esquerra, van posar les taules en el marcador. A partir d'aquí, Rayco, sol davant Miguel Ramos, va tenir l'oportunitat de reblar la remuntada i, tot seguit, Triguero també va tenir el 4-3 a les seves botes, però tots dos van fallar. El davanter del Vilafranca, però, no va deixar passar les dues oportunitats següents –en el segon gol, la Pobla jugava amb deu per lesió d'un jugador– i va deixar els punts a casa.

LA POBLA MAF. 3 VILAFRANCA 5

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Medina, Fontanils, Castillo, Via, Boira (Díez, 46'), Guzmán, Josu (Triguero, 76'), Oribe, Guti i Aday. LA POBLA DE MAFUMET: Perales; Gabri Vidal, De Nova, Rugi, Vadillo, Jesús (Brugui, 63'), Rayco, Alfons Serra (Adrián, 82'), Rodri, Gil i Dani Ojeda (Iván Vidal, 72'). GOLS: 1-0 (20') Oribe. 1-1 (26') Dani Ojeda. 2-1 (44') Oribe. 3-1 (69') Aday. 3-2 (73')' Rodri. 3-3 (83') Ivan Vidal. 4-3 (89') Triguero. 5-3 (93') Triguero. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: Als locals Oribe i Guti, i als visitants Gabri Vidal i Alfons Serra. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.

LES REACCIONS

En la segona part, hem notat el cansament, però Triguero hi és sempre quan se'l necessita