3a divisió FEF

MIKI CARRILLO

ENTRENADOR DEL TERRASSA

“No fer ‘play-off' seria decebedor”

Carrillo afronta l'últim tram del curs centrat a assolir la fase d'ascens

“Feia anys que no veia una lliga tan competida”

Tinc un grup humà amb gent molt implicada. Volem continuar guanyant i acabar la lliga entre els quatre primers

Miki Carrillo (Barcelona, juliol del 1975) compleix la seva segona temporada al Terrassa, temps suficient per comprovar de primera mà les diferències existents entre el club egarenc i la Muntanyesa, entitat en què va assolir els seus majors èxits com a tècnic al llarg dels seus nou anys a Nou Barris.

Com s'explica la irregularitat de l'equip en la primera volta?
Penso que no vam ser tan irregulars perquè, de fet, l'equip no ha perdut dos partits seguits en tota la temporada. No obstant això, sí que és cert que en el primer tram del curs vam tenir molts lesionats de llarga duració i això ens va penalitzar.
Està content en el seu segon any a Terrassa?
Sí. Aquest equip ha fet un pas endavant pel que fa al coneixement del joc. Estic molt satisfet amb el rendiment dels jugadors. La temporada anterior vam aconseguir 57 punts i ara ja en sumem 56 quan encara queden sis jornades.
Quin és l'ambient del vestidor ara que l'equip es juga entrar al 'play-off'? Es viu de la mateixa manera que a la Muntanyesa?
Aquí a Terrassa, el club i la gent és més exigent. Sigui dins o fora, hi ha molta pressió i això el vestidor ho nota, però és normal quan parlem d'una entitat com aquesta, que ha estat a segona A. En canvi, en el cas de la Muntanyesa, la pressió era molt menor. Per a ells jugar a tercera ja era un èxit absolut, i tot el que vingués més endavant era rebut de forma molt positiva.
Com veu la Muntanyesa? Creu que assolirà l'ascens?
La Munta està a un nivell increïble i aquest èxit té un nom propi: Manolo González. La seva elecció com a tècnic quan vaig marxar va ser la idònia, pel tipus de camp i l'estil de joc. Disputaran el play-off segur i les possibilitats que pugui tenir de pujar dependran també de la seva posició al final de la lliga. Acabi com acabi, la seva temporada es pot qualificar de magnífica.
Com veu la lliga en aquest tram final?
A dia d'avui, s'ha de destacar la gran igualtat existent. Feia anys que no veia una lliga tan competida a tercera divisió, tant a la part de dalt com a la de baix. Això pot generar que sigui més car disputar el play-off, no en tinc cap dubte.
La filosofia de Carrillo és la de prevaldre el col·lectiu per sobre de les individualitats?
Sempre. El més important és el grup i disposar d'una plantilla implicada i que tots vagin a l'una. Un futbolista sol o un petit col·lectiu no fan un bon equip. En canvi, d'un vestidor unit se'n pot treure un gran rendiment que permeti aspirar a cotes més elevades. És una filosofia que he tingut molt clara des que vaig començar a exercir com a entrenador.
No assolir el ‘play-off' seria un fracàs?
Seria decebedor, però no un fracàs, tenint en compte la temporada que estem fent. No oblidem que el Terrassa ha estat quasi tota la temporada situat entre els cinc o sis primers, i això no pot dir-ho tothom. Hi ha equips que a principi de curs tenien com a objectiu ser a dalt i entrar en la fase d'ascens però que ara es troben lluitant per salvar la categoria. El fet de no disputar el play-off suposaria una petita decepció i desil·lusió per part de tots, però en cap cas es podria parlar de fracàs.
Com estan els ànims al vestidor?
Molt bé. Tenim un grup humà molt bo, amb gent molt implicada i amb un objectiu clar. Ara estem tots molt il·lusionats amb el partit d'aquest diumenge contra el Cornellà. Volem continuar guanyant i acabar el curs entre els quatre primers.
Com valora la temporada del seu germà a la banqueta del Cerdanyola?
Molt bona. Penso que aconseguiran mantenir-se a tercera, una fita prou important tenint en compte que és el primer any del club en aquesta categoria. Per tant, tan sols puc tenir paraules d'elogi amb el rendiment mostrat per part d'en Toni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)