3a divisió FEF

L'Europa s'acarnissa en una Grama impotent

Triomf històric. Els escapulats golegen el conjunt colomenc i igualen el resultat més ampli que havien aconseguit mai a domicili en categories estatals

Europa7


gramenet1


L'Europa va guanyar ahir al camp d'una Grama que ja ha baixat matemàticament i que no alça el cap la seva major golejada històrica a domicili en categories estatals (el precedent data del 1958). El conjunt de Pedro Dólera, que escala una posició, va acarnissar-se sense gairebé buscar-ho i es va convertir en el primer visitant que fa set gols a Santa Coloma a tercera divisió.

Com si fos sense voler, els gols van anar entrant davant la porteria d'un Sergio que encara va evitar-ne un parell més en aturades espectaculars. El conjunt escapulat no va trobar rival en una Gramenet que, després de rebre el primer gol, ja quasi no va oposar resistència. Els locals, en tot cas, van fer el que van poder davant l'eficiència dels graciencs, que en mitja hora ja havien encarrilat la victòria gràcies a l'encert de Cano, Duran i Rovira. Això sí, malgrat que la victòria ja era al sac, els pupils de Pedro Dólera no van es van deixar endur pel conformisme i, després de la represa, amb un Javi Sánchez amb molta fam de gol, van passar per sobre dels de Toni Díaz com una piconadora. Van arribar quatre gols més: un de Rovira i tres de Javi Sánchez, que va signar el seu primer hat-trick a tercera divisió. Al final, Pau, de penal, va fer el gol de l'orgull.

L'afició local, ja conformada a la seva sort, no sap a què atenir-se ja que les notícies que arriben de la presidència no deixen gens clar quin és el futur del club i de l'equip.

GRAMENET: Sergio, Daisuke, Jona, Poño, Carrasco (Mendoza, 63'), Ríos, Pipo, (Pluvins, 55'), Ibo, Pau, Einard (Juanito, 45') i Brian. EUROPA: Rafa Leva, Guille, Duran (Vivó, 65'), Cano, Xavi León, Javi Lara, Rovira, Valderas, Javi Sánchez, Guzman (Esteban, 61') i Cebri (Aitor, 46'). GOLS: 0-1 (8') Cano. 0-2 (21') Duran. 0-3 (30') Rovira. 0-4 (61') Javi Sánchez. 0-5 (66') Rovira. 0-6 (69') Javi Sánchez. 0-7 (74') Javi Sánchez, de penal. 1-7 (85') Pau, de penal. ÀRBITRE: Pazo Mora. T.G.: Als visitants Duran i Aitor. T.V.: Al tècnic local Toni Díaz (73'), directa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)