L'Europa, per fe i convicció

Triomf escapulat. Un gol a última hora de Cebri (87') permet a l'equip barceloní imposar-se al Vilafranca i afermar-se entre els quatre primers

VILAFRANCA0

EUROPA1

Quan un equip es juga alguna cosa i l'altre no, és fàcil que passin coses com les d'ahir al Nou Sardenya, on l'Europa va superar el Vilafranca quan el partit ja agonitzava. Un gol de Cebri a tres minuts del final va sentenciar un enfrontament ensopit en la primera part però vibrant en la segona, en què la gran actuació del porter visitant, Marc Ramírez, va evitar que els de casa vencessin amb un marge superior.

En la primera part es va veure ben poc futbol. De fet, els dos porters van tenir ben poca feina. Això sí, l'extrem escapulat Diego va estar a punt d'obrir la llauna en el minut 8, amb una canonada que finalment va anar massa creuada. Després no va haver-hi cap ocasió fins que, en el temps afegit, Rovira va fer lluir Marc Ramírez amb un lliure indirecte des de la frontal.

Emoció concentrada

Després de la represa tot va canviar i es va veure un dels millors partits dels últims temps al Nou Sardenya. L'Europa era conscient que havia de sumar els tres punts com fos i va decidir utilitzar la via més directa per aconseguir-ho: atacar. Així, va tancar el Vilafranca a la seva àrea. Els visitants, que tot i això van tenir dues ocasions clares –una falta des de 30 metres de Santi Triguero que Rafa Leva va salvar (67') i un xut de Vargas que Xavi León va desviar quan ja entrava a la porteria (78')–, van tenir en la figura del seu porter un salvador. I és que va haver de multiplicar-se davant les rematades de cap de Cano o els xuts potents de Diego (68') i Rovira (75'). Llavors, quan semblava que el 0-0 era inamovible, va aparèixer Cebri, que va aprofitar un refús de cap d'Alberto per plantar-se sol davant de Marc Ramírez i superar-lo en l'un contra un. Equilibri trencat.

EUROPA: Rafa Leva, Guillem, Alberto, Cano, León, Javi Lara, Valderas (Cebri, 64'), Guzmán (Marc Esteban, 76'), Rovira, Diego (Vivó, 89') i Javi Sánchez. VILAFRANCA: Marc Ramírez, Javi González, Medina, Eric, Font, Marcos, Antolínez (Marcos Gudies, 71'), Adri, Boira, Santi Triguero (Vargas, 70') i Owono (Eloi, 83'). GOLS: 1-0 (87') Cebri. ÀRBITRE: Díaz Melero. T.G.: Al local León, i als visitants Antolínez i Javi González. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 700 espectadors.