3a divisió FEF

Empat estèril del Palamós

La fase d'ascens s'esvaeix. Tot i que encara hi ha possibilitats matemàtiques, l'acumulació d'empats en les últimes jornades fa molt difícil acabar entre els quatre primers classificats

europa0


palamós0


En la tercera divisió queden quinze punts en joc i el Palamós està a cinc del quart classificat. Les matemàtiques diuen que jugar la fase d'ascens encara és possible, però la realitat mostra que, després dels últims empats del degà, la situació és molt complicada. Aquesta jornada, els palamosins van plantar cara al segon classificat, l'Europa, però l'empat no serveix de gaire res als interessos baixempordanesos.

En línies generals, l'empat es pot considerar just, ja que hi va haver una part dominada per cada equip. L'Europa va portar la iniciativa durant els primers 45 minuts, tot i que la primera oportunitat clara de gol la va protagonitzar Javi Revert en el minut 11. L'atacant va controlar una bona passada de Javi Morales, però no va aconseguir superar Rafa Leva (11'). Més enllà d'aquest avís, el bagatge ofensiu de l'equip local va ser més aviat escàs.

Amb el domini de la pilota, Rovira va disposar de la primera arribada escapulada, tot i que la més clara va ser un un contra un de Cebri, que Bartrina va aturar molt bé (26').

El porter palamosí va ser un dels més destacats del partit i abans del descans va aturar un xut llunyà de Valderas.

Un pas endavant

En la segona part, el Palamós va sortir més mentalitzat i això es va evidenciar des d'un primer moment amb tres córners gairebé consecutius que van fer actuar el porter Rafa Leva. En plena embranzida local, Alfons Garcia va afegir més pólvora al terreny de joc i va fer entrar Sergi Arimany. L'aposta per buscar més verticalitat li va sortir bé, a l'equip palamosí, que va disposar de més i millors ocasions que l'Europa per marcar, i l'únic que va faltar va ser el gol.

Ja a les acaballes es van viure les ocasions més clares per part local. La primera va ser un xut molt potent de David Malo des de la zona de tres quarts, que va impactar al pal després que Leva fregués un pèl la pilota (70'). Ja a l'últim minut, Javi Revert va tornar a tenir el gol molt a prop, però la seva rematada de cap no va trobar el camí de la porteria.

El Palamós no va sumar els tres punts i perd pistonada en la lluita per la part alta, però el que va quedar clar és que l'equip no tirarà la tovallola, malgrat tots els problemes als quals ha hagut de fer front.

Dijous, a Cerdanyola

El Palamós intentarà mantenir vives les escasses possibilitats de continuar lluitant per entrar a la fase d'ascens aquest dijous –festivitat del Primer de Maig– en una altra jornada de lliga a Cerdanyola. L'equip del Vallès ja té garantida la permanència, mentre que al Palamós només li serveix la victòria si no vol posar punt final a una temporada prou bona.

PALAMÓS: Martí Bartrina, David Malo, Subi, Chicho, Javi Morales, Raúl Calvo, Pugui (Marc Vila, 87'), Cunill, Dani Romero (Sergi Arimany, 57'), Ritxi i Javi Revert. EUROPA: Rafa Leva, Guillem, Cano, Víctor Duran, Cuadras, Javi Lara, Rovira, Marc Esteban, Cebri (Javi Sánchez, 67'), Valderas (Guzmán, 65') i Diego. ÀRBITRE: Páez Brinés. T.G: A Malo, del Palamós, i a Guille, de l'Europa.
Encara es pot aconseguir, però és molt difícil. A casa, l'estratègia no ens ha funcionat del tot
Alfons Garcia
entrenador del palamós
La pilota no ha volgut entrar, però tots els jugadors hem donat la cara fins a l'últim minut
Sergi Arimany
davanter del palamós

La plantilla no juga durant el primer minut

Després de denunciar durant la setmana que la primera plantilla fa dos mesos i mig que no cobra, els jugadors van passar a l'acció ahir al terreny de joc. Durant el primer minut, els onze jugadors palamosins es van col·locar davant de la tribuna agafats per les espatlles en senyal de protesta. Durant la renúncia a jugar –van ser exactament 36 segons– l'Europa va jugar la pilota en camp propi i no van passar del mig del camp. El públic del Nou Municipal va reaccionar amb aplaudiments. “Estem reclamant el que és nostre. És molt possible que ens deguin tres mesos a final de curs. No volem fer mal al club, però volíem donar a conèixer la nostra situació”, va explicar Chicho, un dels capitans de l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)