Per continuar somiant

Emoció. La victòria sobre l'Europa i les derrotes de l'Ascó i el Rubí donen esperances al Terrassa en la lluita per la fase d'ascens

EUROPA0

TERRASSA1

El Terrassa va derrotar l'Europa amb un gol de Dot, supera l'Ascó i se situa cinquè amb els mateixos punts que el quart, el Rubí. El respecte lògic entre dos equips de la zona alta es va evidenciar en els primers minuts. A l'equador de la primera part, l'Europa va agafar les regnes i va començar a apropar-se a la porteria d'Ortega. A la mitja hora, Cebri va tenir als seus peus l'ocasió més clara dels visitants. Quan els escapulats travessaven el seu millor moment, Dot va aparèixer per rematar una falta penjada per Jaime i va marcar l'únic gol del matx. Abans del descans va arribar la polèmica, amb un possible penal sobre el visitant Rovira que l'àrbitre no va sancionar. En la segona part, l'Europa va obligar el Terrassa a defensar-se amb ungles i dents, però la bona actuació d'Ortega, decisiu amb les seves intervencions, va evitar l'empat dels visitants.

TERRASSA: Ortega, Dot, Sergi Pérez, Edile, Àlex Alba, Juli, Maldonado (Pedro García, 61'), Jaime, Gallar, Romo (Juancho, 69') i Montoro (Segarra, 85'). EUROPA: Rafa Leva (Eloi, 17'), Guille, Víctor Duran, Cano, León (Diego, 54'), Vivó, Rovira, Valdera, Cebri, Javi Lara i Camacho (Javi Sánchez, 54'). GOLS: 1-0 (35') Dot. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Als locals Jaime, Maldonado, Pedro García i Edile; i als visitants Valdera, Rovira i Pedro Dólera (tècnic). PÚBLIC: Uns 500 espectadors.