2a divisió FEF

L'èpica de qui vol un ascens

2a divisió B. El Lleida Esportiu venç l'Olot remuntant agònicament, amb dos gols en el temps afegit (92' i 94'), i continua en zona de ‘play-off'

OLOT2


llEIDA3


Els 5.000 espectadors que ahir van assistir al Camp d'Esports van acabar el partit fregant-se els ulls i aplaudint els seus, rendits als seus peus. Recordaran sempre el que van veure i viure: el Lleida va encaixar un gol en el minut 90 que suposava la derrota i gairebé l'adéu al play-off. Llavors va aparèixer l'èpica i el conjunt del Segrià va capgirar el marcador amb una diana de Biel Medina i una de Raúl Fuster des del punt de penal. Veure-ho per creure-ho. Al final, els blaus van imposar-se a l'Olot i van completar una zona d'ascens que fa goig: hi ha quatre equips catalans instal·lats.

Els nervis i el neguit van passar factura a l'equip de casa en els primers compassos, en què l'Olot va imposar el seu joc. Així, el conjunt garrotxí va obrir la llauna ben d'hora (7'), amb una precisa rematada d'Agustín en un córner. La resposta del Lleida, que va veure com Pau Torres evitava el 0-2 poc després, va arribar en el minut 22, en un jugada d'estratègia culminada amb el cap per Beñat. Abans del descans, un altre cop el navarrès, gairebé fa el segon aprofitant un refús, però la defensa visitant ho va evitar.

Després de la represa, el Lleida, més necessitat, va acaparar les millors ocasions. Els gols, això sí, no van arribar fins que ja s'havia acabat el temps reglamentari. Primer, l'Olot va fer l'1-2 en un contraatac excel·lentment conduït i culminat per Coro. Era el 90' i l'afició local ho veia magre, però tot va canviar dos minuts després: Biel Medina va empatar aprofitant una gran assistència de Dídac i, en el 94', Raúl Fuster va aprofitar un penal de Rojas sobre Mata ver desfermar la bogeria amb el 3-2.

ELS VESTIDORS

LLEIDA ESPORTIU: Pau Torres, Pau Bosch, Barreda, Biel Medina, Raúl Fuster, Beñat (Canadell, 88'), Pere Milla (Aldalur, 78'), Dídac, Miramón, Osado (Chupe, 57') i Mata. OLOT: Sergio López, Valentín, Agustín, Rojas, Hostench, Roger (Abel, 83'), Pere Pons, Coro, Kilian (Ruedas, 59'), Reverter (Freixa, 88') i Carlos Martínez. GOLS: 0-1 (7') Agustín. 1-1 (22') Beñat. 1-2 (90') Coro. 2-2 (92') Biel Medina. 3-2 (94') Raúl Fuster, de penal. ÀRBITRE: Monter Solans. T.G.: Als locals Beñat, Raúl Fuster i Osado; i als visitants Sergio López, Coro i Rojas. PÚBLIC: 5.100 espectadors.
És lamentable que un tècnic no vulgui donar la mà a un altre per fer la seva feina. Hi ha gent que ha quedat retratada
Anau Sala
entrenador de l'olot
Tot és voler. Quan un vol, té moltes més possibilitats d'assolir l'objectiu. No hem abaixat els braços
Toni Seligrat
Entrenador del lleida esportiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)