L'Europa, satisfet per la mínima

Excel·lent renda. Els escapulats van patir en el primer temps però un gol de Cano (47') ho posa tot al seu favor

MUTILVERA0

EUROPA1

Que l'Europa s'emporti un bon resultat a Mutilva és en bona part gràcies al seu porter. L'actuació extraordinària de Rafa Leva va mantenir amb vida el seu equip en uns primers 45 minuts dominats pel quadre navarrès. Això sí, després de la represa un gol de Cano al cap de dos minuts va fer que la dinàmica del partit fes un tomb radical i l'Europa dominés.

Superior la Mutilvera en la primera meitat, l'Europa va estar a punt de viure un déjà vu abans del minut 10, quan Alberto va pentinar sense voler un llançament de falta a la seva porteria; Rafa Leva, amb excel·lents reflexos, va evitar un gol que hauria fet molt de mal. Passat el quart d'hora tornaria a avisar el conjunt de Javier Moncayo en la millor ocasió de tot el partit: xut del pitxitxi Ederra que Leva no aconsegueix rebutjar del tot i el davanter Iñigo Gil, amb Leva batut i tot a favor, envia el seu xut a fora. I encara hauria de patir més, l'Europa, abans del descans. De nou Leva tornaria a ser providencial en una rematada d'Ibero en un córner (30') i en un llançament de falta directa de Guembe que es colava per l'escaire (38'). La Mutilvera, que va deixar molt bona imatge en la primera meitat, se sentia còmoda i creava perill a través de la pilota aturada. Probablement hauria pogut merèixer marxar al descans amb un resultat favorable, però l'Europa va estar a punt d'avançar-se amb un servei de Javi Sánchez des del mig del camp.

Sortir i marcar

Després del descans, però, l'Europa va sortir molt més endollat i en gairebé la primera jugada de la represa Cano va rematar una falta centrada per Javi Lara (47') i va fer embogir el Nou Sardenya. Cinc minuts després, Camacho va tenir l'oportunitat per deixar l'eliminatòria encarrilada, però la seva rematada en una falta gairebé va sortir desviada (53'). Cano encara en va tenir un
parell més: la primera en un servei de cantonada (70') i, un minut més tard, en una bona jugada individual plena de força i
empenta, però el millor de tot és que Rafa Leva gairebé no va haver d'intervenir en el global de la
segona meitat. Amb l'1-0, i a diferència de l'any
passat, l'Europa s'endurà a Mutilva un resultat
excel·lent.

EUROPA: Rafa Leva; Cano, Alberto, Víctor Duran, León; Javi Lara, Marc Esteban (Vivó, 64'), Valderas; Rovira, Camacho (Cebri, 64'), Javi Sánchez (Diego, 89'). MUTILVERA: Iparraguirre; Eneko, Casado, Contreras, Albisu; Iñaki Barbarin, Ibero, Guembe; Eztieder (Iñigo Marco, 67'), Dani Ederra (Puñal, 77'), Iñigo Gil (Peio Ibáñez, 67'). GOLS: 1-0 (47') Cano. ÀRBITRE: González Francés (Las Palmas). T.G.: Als locals Alberto, León, Marc Esteban, Rovira; i al visitant Contreras. PÚBLIC: Uns 2.450 espectadors al Nou Sardenya.
Als jugadors els vaig demanar només un gol i una victòria en una fase; amb això en tinc prou
Pedro Dólera
entrenador de l'europa
El que més ens ha costat ha estat el seu joc directe, perquè hi tenen un gran potencial
Javier Moncayo
entrenador de la mutilvera
Hem patit en alguns moments però crec que l'equip ha fet una molt bona pressió i hem merescut la victòria