3a divisió FEF

La sentència està per dictar

Empat sense gols. L'Europa no va poder trencar la teranyina d'un Socuéllamos ordenat i compacte, que va topar amb un inspirat Rafa Leva

socuéllamos0


Europa0


És difícil que en un partit passin menys coses que ahir al Nou Sardenya. L'excessiva por d'arriscar i les característiques de tots dos equips van fer que el públic gracienc veiés un duel físic, tàctic i amb escasses ocasions. Això sí, Rafa Leva va tornar a ser providencial perquè l'Europa sumés el tercer partit de la fase d'ascens sense encaixar cap gol. Amb les seves intervencions, el porter escapulat va evitar que l'eliminatòria quedés molt costa amunt.

Ben plantat al darrere i sense cedir espais, el Socuéllamos se sentia còmode sobre el terreny de joc i veia com l'Europa no trepitjava la seva àrea. Sabedors que el rival plantejaria el partit així, els de Pedro Dólera van tenir la possessió de pilota, però amb una circulació excessivament lenta i precipitada. De fet, els locals no van aconseguir fer cap xut entre els tres pals en tot el matx.

Després de la represa, el Socuéllamos va fer un pas endavant. No és que el conjunt manxec es llancés amb tota l'artilleria en atac, però sí que és cert que els visitants van dur el partit en camp contrari. I allà, cada servei de banda era gairebé una ocasió de perill. Per part gracienca, una centrada al segon pal que Rovira va rematar forçat (60') i una volea de Guzmán en temps d'afegit van ser les dues úniques aproximacions del conjunt barceloní.

I apareix Leva

Al final, patiment dels de casa, ja que els visitants van disposar de dues ocasions molt clares. Primer, Domínguez va avisar en una falta lateral (85') i després Pablo va posar l'ai al cor en l'últim minut. Rafa Leva, però, va evitar el 0-1 sota pals amb una aturada de reflexos i amb la pilota morta va desviar la rematada a boca de canó de Cabeza. L'Europa viatjarà a Castella-la Manxa amb la seguretat que qualsevol empat amb gols li permetrà accedir a la tercera i última eliminatòria.

ELS VESTIDORS

EUROPA: Leva, Cano, Alberto, Duran, Alegre, Vivó, Rovira, Valderas (Guzman, 69'), Lara, Camacho (Cebri, 58') i Javi Sánchez (Diego, 73'). SOCUÉLLAMOS: Caba, Novillo, Carlos, Javi Díaz, Pablo, Chato, Alfonso (Cabeza, 66'), Agustín, Javi Bolo, Vílchez (López, 92') i Kike Domínguez. ÀRBITRE: De Oleza de España. T.G.: Al local Lara; i als visitants Javi Díaz, Alfonso i Javi Bolo. T.V.: Al tècnic visitant, Ángel García, per doble amonestació. PÚBLIC: 3.250 espectadors.
Me'n vaig amb un regust agredolç. Hem fet una gran segona part, amb ocasions a la seva porteria
Ángel García Cosín
entrenador del socuéllamos
En el primer temps hem estat bé, dins del que s'esperava, però en el segon ens hem precipitat
Pedro Dólera
entrenador de l'europa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)