3a divisió FEF

Sense el gol no hi ha paradís

Eliminats a la Manxa. L'Europa no va ser capaç de superar la defensa del Socuéllamos

EUROPA0


SOCUÉLLAMOS2


L'Europa va posar punt final al somni de tornar a segona B en caure al camp del Socuéllamos. Després de l'empat a zero de l'anada, els escapulats estaven obligats a marcar, però el gol no va arribar. El partit va tenir un inici calcat al del Nou Sardenya, amb molt joc físic i possessions estèrils a una porteria i a l'altra. Tot i les dificultats per superar la defensa local, quan l'Europa jugava per les bandes era capaç de crear força perill. Així, Cebri (11') va disposar de l'ocasió més clara, però Caba va anticipar-se al seu rival. Els manxecs, per la seva part, ho intentaven al contraatac i en accions a pilota aturada. Els potents serveis de banda de Carlos van tornar a ser un maldecap per als de Dólera, que en van patir les conseqüències poc abans del descans, quan Cabezas (38'), entrant des del segon pal, va batre Leva.

Després de la represa, Leva va erigir-se en la gran figura dels visitants amb les seves intervencions, que van permetre a l'Europa arribar amb opcions al tram final del matx. Amb un home menys arran de l'expulsió d'Alberto (70'), els escapulats van veure com el Socuéllamos posava la sentència a l'eliminatòria quan Bolo, amb una rematada creuada, despertava l'Europa del somni de l'ascens.

SOCUÉLLAMOS: Ruiz Caba, Novillo, Carlos, Jacinto, Pablo, Chato, Santi Cabezas (Vílchez, 88'), Agus, Bolo (Ibra, 82'), Bienve i Domínguez (Alfonso, 73'). EUROPA: Leva, Cano (Diego, 68'), Alberto, Víctor Duran, Alegre, Vivó, Cebri, Valderas (Camacho, 65'), Lara (Guzman, 85'), Rovira i Javi Sánchez. GOLS: 1-0 (38') Cabezas. 2-0 (78') Bolo. ÀRBITRE: Cortés Romero. T.G.: Als locals Chato i Novillo. T.V.: Al visitant Alberto (70'), per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 2.000 espectadors, 60 dels quals de l'Europa.
S'ha demostrat que el futbol és un joc d'errors i qui en comet més ho acaba pagant
Pedro Dólera
entrenador de l'europa
Ells s'han mostrat ferms en tot el partit, mentre nosaltres hem acusat el fet de no ser capaços de crear prou perill
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)