Sabadell

Aníbal té una oferta d'escàndol de l'estranger

Sabadell. L'arlequinat dóna per impossible la continuïtat del davanter (18 gols) per una gran oferta d'un equip de fora. El seu entorn diu que aviat es coneixerà el destí i apunta cap a Mèxic

Durarà molt poc el serial de la renovació-no renovació d'Aníbal Zurdo al Sabadell. El conjunt arlequinat ja dóna per impossible la continuïtat del davanter i té gairebé descartada la seva renovació. Tot plegat per una gran oferta d'un club del qual no ha transcendit encara ni el nom ni la procedència. Tot i això, l'entorn del jugador deixa entreveure que jugarà a Mèxic.

Aníbal no continuarà al Vallès Occidental perquè li pagaran molts més diners dels que podria cobrar a la Creu Alta. El club veu inabastables les noves condicions ofertes després de les tan esperades converses d'aquesta setmana entre el jugador i el club. El Sabadell, doncs, perdrà la seva referència a la davantera aquesta temporada (18 gols).

Aníbal, doncs, té bastant coll avall marxar tal com van explicar ahir a última hora de la tarda a L'Esportiu fonts pròximes al davanter. “Serà qüestió de dies que donem a conèixer el destí”, explicaven sense destapar l'equip en què jugarà la temporada vinent, descartat, això sí, el Puebla FC. El cert és que l'oferta del davanter és irrebutjable i les xifres ofertes són poc abastables per a un equip de segona divisió. El conjunt arlequinat ni ha pogut apropar-s'hi.

Content al Vallès

Aníbal Zurdo sempre ha mostrat certa predisposició a continuar jugant a la Nova Creu Alta. El davanter va voler escoltar la proposta del Sabadell, tot i que ja va advertir que volia esperar ofertes. Els arlequinats, de fet, es van posar en contacte amb ell durant el curs però el jugador, a la recerca d'un últim gran contracte, va advertir que fins a final de temporada no es pronunciaria.

Aníbal, nascut a Mèxic però criat a Madrid, tanca la seva trajectòria al Sabadell amb 74 partits jugats d'un total de 84 i 28 gols en dues temporades. Especialment bé va acabar el segon any, amb sis gols en els últims nou partits.

INCÒGNITA

El seu entorn deixa entreveure que serà Mèxic però encara no ho pot confirmar

DESIG

El jugador sempre ha mostrat certa predisposició a escoltar el Sabadell

EL SABADELL

Un equip de segona divisió no pot apropar-se a les xifres ofertes des de l'estranger

Dilluns es desencallaran les incògnites restants

El Sabadell tancarà aquesta setmana havent confirmat les baixes que tenia clares des de final de temporada. Però d'altra banda encara no ha aconseguit renovar ni Martí Crespí ni Raúl Tamudo, els dos objectius més urgents de la direcció esportiva arlequinada. També queden per resoldre els casos de Raúl Goni i Jesús Olmo. La situació dels dos centrals tindrà a veure amb la resolució del cas Crespí, que sembla que ara s'apropa feliçment al final.

Un altre dels punts calents aquesta setmana ha estat la situació del porter Nauzet, de qui s'esperava que presentés al club una proposta d'un altre equip. Finalment no hi ha hagut cap moviment i sembla clar que el porter continuarà complint el seu contracte, que venç el 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)