2a divisió FEF

L'Ajuntament de Badalona diu sí

2a divisió B. Els grups municipals aproven el conveni amb el club i l'inici del projecte urbanístic per a la construcció del nou estadi

Per fi el Badalona aconsegueix aïllar la primera part de l'equació: ja saben que el trasllat del Camp del Centenari és oficial. Ahir, tots els membres dels grups municipals van votar a favor del projecte urbanístic que pretén construir un nou estadi de futbol a la ciutat. Després de molts anys d'espera, la valoració del president escapulat, Miguel Ángel Sánchez, és molt positiva, ja que com a mínim “la part més complicada del procés ja és un fet i, a partir d'ara, la roda girarà sola”. El president creu que al novembre es podrien haver començat les obres. Tot i això, encara falten incògnites per resoldre. Una de les quals, si el Municipal de Montigalà, el camp que haurà d'acollir el Badalona fins que el nou estadi estigui construït, estarà remodelat per a l'inici de la temporada. El president no descarta haver de marxar al barri de Pomar mentre finalitzen l'adequació. Les altres opcions són Santa Coloma de Gramenet i la ciutat esportiva Dani Jarque.

La confecció de l'equip

El proper pas és fer oficial els primers noms del Badalona 2014/15. El primer serà el de l'entrenador i, si res no canvia, la incorporació de Manolo González, amb un preacord amb el club, es podria fer oficial com a màxim dimecres que ve. Quant a jugadors, segons Miguel Ángel Sánchez, la idea del club és crear “un bloc que permeti simplement salvar la categoria, no només aquesta temporada, sinó fins que el nou estadi sigui una realitat”.

LA FRASE

La part més complicada del procés ja és un fet, i a partir d'ara la roda girarà sola
Miguel Ángel Sánchez
PRESIDENT DEL BADALONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)