Territorial

Sortejada la primera fase absoluta

Copa Catalunya. Hi entren els equips de segona B i tercera de la temporada passada, tot i que el Llagostera n'ha quedat exempt

Ahir al matí, al Comitè Tècnic d'Àrbitres de Barcelona, es va sortejar la primera fase de la copa Catalunya absoluta. Hi van quedar emparellats els equips que la temporada passada van jugar a segona B, tercera i els campions de primera catalana, per bé que el Llagostera no la disputarà perquè va quedar exempt. La fase es disputarà els dies 2 i 3 d'agost.

La copa Catalunya absoluta la disputen els equips de categoria estatal exceptuant els de primera divisió, que han de jugar la supercopa. Tant el Sabadell com el Girona entraran en fases posteriors.

Per proximitat

El sorteig va ser dirigit per proximitat geogràfica i per divisions: els equips de segona B van quedar emparellats amb els de tercera divisió.

Més tard es va fer el sorteig de la cinquena fase de la copa Catalunya amateur, que es disputarà del 15 al 17 d'agost. Els emparellaments: Godall-Reddis, Roses-Manresa, Sallent-Molletense i Martorell-Sarrià.

Ascó - Lleida Esportiu
Vilafranca - Reus
Castelldefels - Nàstic
Europa - Espanyol B
Gavà - Terrassa
Santfeliuenc - l'Hospitalet
Santboià - Sant Andreu
Rubí - Prat
Martinenc - Muntanyesa
Cornellà - Cerdanyola
Masnou - Badalona
Vilassar - Palamós
Manlleu - Olot
Peralada - Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)