2a divisió FEF

Hèctor Simon, molt a prop

2a divisió B. L'Olot té ben encarrilada la incorporació del jugador altempordanès, que ha d'oferir un salt de qualitat en la zona de creació. El migcampista s'ha desvinculat de l'Oviedo

L'Olot té ben encarrilada la incorporació d'un jugador que s'ha de convertir en un dels referents principals de l'equip. És l'empordanès Hèctor Simon, l'home escollit per apuntalar el mig del camp, on el club necessitava un jugador de creació. L'acord, si cap imprevist no ho impedeix, s'hauria de concretar de manera imminent. Hèctor Simon s'ha desvinculat de l'Oviedo, un club de segona B que sol fer plantilles dignes de segona A, després d'una temporada i mitja.

Nascut a Llançà fa 30 anys, Hèctor Simon té una llarga trajectòria en el futbol professional. La va començar de molt jove, a l'Espanyol, amb el qual va debutar a primera divisió. A segona A, el migcampista altempordanès hi va jugar amb el Girona, tot i que va tenir ben poca continuïtat a Montilivi: només quatre partits (126 minuts) durant la primera volta de la temporada 2008/09, abans de ser cedit a la Cultural Leonesa. Amb molta més regularitat va jugar a la Nova Creu Alta –després de jugar al Castelló a segona B–, especialment en una temporada (2011/12) en què Lluís Carreras li va donar tota la confiança: 2.689 minuts en 32 partits. En el curs següent, la seva participació en el conjunt vallesà va baixar força, i a mitja lliga (8 partits, 591 minuts) va decidir acceptar la proposta de l'Oviedo, que aspirava a pujar a segona A. Amb el conjunt asturià, ha acumulat 48 partits en una temporada i mitja. El migcampista ja no va començar la pretemporada, amb permís del club.

L'Olot ha de decidir qui serà el porter que competirà amb Wilfred

Després de donar la baixa als tres porters del curs passat (Óscar Fornés, Aleix Prunés i Sergio López) l'Olot continua buscant un altre porter que ofereixi competència a Wilfred. La intenció és apostar per la joventut. “Busquem un porter amb fitxa sub-23, que tingui il·lusió, ganes i que ens serveixi en el futur”, subratlla David Comamala, el secretari tècnic de l'Olot. Un cop descartada l'opció d'Andrés Díez (Girona B), les alternatives són dos especialistes que ja estan a prova amb l'equip garrotxí, almenys fins al partit de dissabte contra l'Escala. Són Carlos Castarnardo, de 21 anys, i ‘Gianni' Cassaro, procedent del Lloret. Comamala valora l'exjugador del Reus com un “porter ràpid de reflexos, bo sota els pals i amb gran joc de peus”. El gran interrogant és el seu estat físic després d'una lesió al menisc. Pel que fa a Cassaro, s'ha foguejat a primera catalana i encaixa en el perfil. “Té bones condicions, és alt i amb bon físic. El nivell mostrat i la valoració són molt bons”, assenyala el secretari tècnic. En tot cas, els olotins estan oberts al que pugui sortir, tot i que si els tècnics tenen clar el candidat deixaran de buscar. Pensant a llarg termini, l'Olot també ha incorporat Álex Campos, del Girona juvenil i amb una gran projecció. “Campos és el projecte de porter més bo de la província. Volem ajudar-lo en el seu camí i formar un porter de futur per a l'Olot”, diu Comamala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)