L'Europa perdona i ho paga de penal i en el temps afegit

Doble sentència. El conjunt de Pedro Dólera va cedir dos punts en fallar un penal i una ocasió claríssima en la meitat del segon temps. L'arlequinat Oriol González no va fallar en el minut 93

sabadell b1

europa1

Qui perdona normalment ho acaba pagant. El cruel tòpic tan gastat en el món del futbol li va passar factura, a l'Europa, que, tot i no fer un partit brillant, va tenir la possibilitat de sentenciar el partit. Però va fallar un penal, va tenir una ocasió claríssima de gol i va veure com finalment el Sabadell B aconseguia un punt en el temps afegit que agraeix el filial arlequinat abans del descans de 15 dies per a la selecció catalana amateur.

Abans s'havia avançat l'Europa gràcies a una rematada de cap d'Ignacio aprofitant una errada de marcatge de la defensa arlequinada (35') i els escapulats se les prometien molt felices veient com els homes dirigits per Toni Rodríguez no s'acostaven a la porteria defensada per Rafa Leva. I encara més quan l'exjugador del Cerdanyola, Marc Ahufinger, va fer caure Camacho dins l'àrea i va veure la vermella directa (53'). Amb superioritat numèrica i l'oportunitat de fer el 2-0 des dels onze metres, l'Europa podria haver deixat el partit vist per a sentencia. Però el porter arlequinat, Sergi Tienda, va guanyar la partida al mateix Camacho –encarregat de llançar la pena màxima– i a partir d'aquí el filial del Sabadell va créixer. Amb deu homes, els vallesans van viure els seus millors minuts; però, tot i portar el matx a camp escapulat, no aconseguien superar l'entramat defensiu dels homes de Dólera.

L'empat, al final

Sí que va aconseguir superar el seu rival Nils en una internada per la banda, però Javi Sánchez, gairebé a porteria buida, va deixar escapar la segona oportunitat clara de sentenciar el partit (72'). I quan tot semblava que l'Europa sumaria tres punts més i el cinquè partit sense encaixar, en una desafortunada acció de la defensa escapulada Alberto va fer penal i Oriol, al contrari que Camacho, va transformar la pena màxima per endur-se un punt de Santa Coloma.

EUROPA: Rafa Leva; Oriol Dot, Alberto, Cano, Pastells; Putxi, Guzmán, Javi Lara (Padilla, 77'); Ignacio (Rovira, 67'), Camacho (Nils, 67'), Javi Sánchez. SABADELL B: Tienda; Ahufinger, Pol, Noguera, Parera; Agus, Oriol; David, Sandro (Aleix, 58'), Marçal (Pol Roigé, 58'); Estrada (Cesc, 77'). GOLS: 1-0 Ignacio (35'), 1-1 Oriol (93') de penal. ÀRBITRE: López Morente (Girona). T.G.: Als locals Javi Lara i Pastells, i al visitant Oriol. T.V.: Al local Alberto per doble targeta groga (92'), i al visitant Ahufinger vermella directa (53'). PÚBLIC: Unes 300 persones al Municipal de Santa Coloma.