L'Europa és superior al Vilafranca i efectiu en la segona meitat

Poves i Camacho. Els dos futbolistes van signar els dos gols dels visitants (63' i 84')

Europa2

vilafranca0

VILAFRANCA: Marc Ramírez, Duran, (Marcos, 76'), Font, Medina, Aitor Casas, Antolínez, Munta, Oribe, Guti (Bernat, 65'), Boira i Santi Triguero. EUROPA: Rafa Leva, Pastells, Víctor Duran, Cano, Alegre, Putxi, Nils (Javi Sánchez, 71'), Guzmán (Javi Lara, 65'), Poves (Roberto Camacho, 80'), Padilla i Rovira. GOLS: 0-1 (63') Poves. 0-2 (84') Roberto Camacho. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: Als locals Duran i Medina, i als visitants Alegre i Nils. PÚBLIC: Uns 150 espectadors. COMENTARI: L'Europa manté la bona línia i ahir es va imposar a Vilafranca en un partit en què va superar l'equip local en totes les facetes del joc, especialment en una segona part en què, a més, va ser efectiu. En la primera part, l'acció més destacada va ser un gol anul·lat per clar fora de joc del visitant Rovira poc abans del descans. En la segona part, l'Europa va ser amo i senyor del partit, i va començar a traduir la superioritat en gols quan Poves, en el minut 63, va rematar una centrada per l'esquerra de Rovira. La millor ocasió local va ser de Boira, que va xutar desviat amb la seva cama dolenta, la dreta. Amb el Vilafranca bolcat a l'atac i amb tres defenses, una pèrdua de pilota d'Aitor Casas va propiciar el segon gol visitant, obra de Roberto Camacho de vaselina. Abans del final, Rafa Leva va evitar el gol d'Oribe.