2a divisió FEF

L'art d'adaptar-se a l'entorn

2a divisió B. El Badalona ha aprofitat les dimensions del seu camp provisional, el Pomar, i hi ha obtingut tots els punts que s'hi han disputat (nou). Ara espera mantenir el llistó a Montigalà

Saber-se adaptar a les circumstàncies és en futbol una virtut que pot repercutir de forma decisiva en el rendiment d'un equip. Ja poden anar mal dades que si un bloc sap fer front als problemes que sorgeixen sumarà de tres en tres. Aquest és el cas del Badalona, que viu la situació atípica del trasllat de camp de la millor manera possible: guanyant tots els partits que juga a la seva casa provisional, el Pomar. El conjunt que entrena Manolo González, refet de cap i de nou a l'estiu, ha guanyat els tres enfrontaments que ha disputat en aquest petit camp, on juga temporalment, ja que a principis d'octubre, i després de rebre el València Mestalla, ja hauria de jugar a Montigalà.

Els escapulats han estat una de les sorpreses grates de l'inici de lliga i han sumat com a locals nou punts dels tretze que han obtingut en total. Tot plegat els permet ser a la zona noble de la classificació amb un partit menys, el suspès a casa contra el Vila-real B.

L'ambient que es respira al vestidor, atesa l'arrencada, no podia ser més optimista, tal com constata el tècnic, Manolo González: “Estem molt contents, sobretot tenint en compte els problemes que ens han sorgit amb el canvi de camp i amb la tardança de l'arribada de les incorporacions aquest estiu.” L'entrenador, això sí, té molt clar que la clau de l'èxit és l'actitud dels jugadors. “El perfil del bloc, amb homes veterans i experimentats com ara Toni Lao o Prior ha anat molt bé, ja que ajuden els futbolistes més joves a integrar-se”, detalla González.

Fidelitat a una idea

Una de les claus dels bons resultats del Badalona ha estat la solidesa defensiva que ha mostrat, sobretot a casa. Les reduïdes dimensions del Pomar hi han ajudat, però el tècnic té molt clar que la filosofia de l'equip s'ha de mantenir tot i el canvi de camp. “La línia de joc ha de ser la mateixa, hem de créixer des de la solvència al darrere”, analitza el preparador, que creu que “ara cal una millora en atac, ja que l'equip ha d'anar assimilant les noves idees i això requereix un temps.” Val a dir, això sí, que a dalt hi té tota una garantia, Abraham: “És un dels millors davanters de la categoria i estic molt content amb tot el que ens aporta.” Manolo González, que creu que encara és aviat per treure conclusions d'on pot acabar el curs aquesta temporada, està també pendent de la regularització de la situació del davanter Facundo Ponzio, que continua encallada i sense cap termini de solució establert.

LES FRASES

Estem contents amb l'inici i ens dóna confiança. Ens hem sobreposat als problemes de l'estiu gràcies a l'actitud dels jugadors

DATA DE TRASLLAT

Si no hi ha canvis, l'equip jugarà un partit més al Pomar i després ja es traslladarà a Montigalà
Hem jugat amb una idea clara i, tot i que hi ha coses a millorar, es mantindrà amb el canvi de camp
Manolo González
entrenador del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)