Un partit ple d'alts i baixos

Inici accidentat. La greu lesió del jugador local Alegre va marcar un duel que l'Europa tenia encarrilat amb dos gols en els primers cinc minuts però que el Palamós podia haver guanyat

palamós1

europa3

Més enllà del resultat, la notícia del partit es va viure després de deu minuts de joc, quan Calvo va topar amb l'escapulat Alegre i aquest va quedar estès i inconscient a la gespa del Nou Sardenya. Després d'uns minuts de tensió en què fins i tot se li va haver de col·locar el tub de Guedel per poder respirar, el jugador va marxar en ambulància cap a la clínica del Pilar de Barcelona, on va ingressar ja conscient. El futbolista va passar la nit d'ahir en observació.

Aquesta impactant acció va significar un punt d'inflexió en el partit, ja que en els primers quatre minuts l'Europa va ser capaç de passar per sobre del Palamós. Quan encara no s'havia jugat ni un minut, Nils va caçar una pilota a la frontal i amb una forta canonada va aconseguir l'1-0. La diana va deixar estabornit el Palamós, que en la següent acció atacant dels escapulats no va poder aturar Cano, que des de la línia de fons va cedir la pilota a Nils perquè marqués el 2-0 (5').

La lesió d'Alegre va aturar el partit uns vint minuts, i el cop emocional va passar factura a l'Europa. El Palamós, gràcies a una falta des de la frontal de l'àrea, va aconseguir reduir la diferència amb un bon llançament de Del Moral (14'). El 2-1 va esperonar els palamosins, que just abans del descans van disposar d'un penal que també va suposar l'expulsió d'Alberto. Leva, però, va endevinar la trajectòria del xut d'Axel.

Subi és substituït

La segona part va començar amb una rematada al travesser de Morales i un córner directe al pal de Manga. L'Europa, a qui encara passava factura la lesió del seu jugador, va ser capaç de refredar l'enfrontament i que passessin poques coses. D'aquesta manera, la notícia del segon temps va ser la substitució de Subi en el minut 68. El lateral posava d'aquesta manera fi a 93 partits consecutius de lliga jugant els 90 minuts.

Amb el Palamós força estirat i intentant buscar l'empat, Javi Lara es va trobar amb el tercer gol ja en el temps afegit.

Els palamosins tenen ara només tres dies per preparar el partit que els enfrontarà al Peralada dissabte.

EUROPA: Rafa Leva, Pastells, Alberto, Cano, Alegre (Camacho, 10'); Puchi, Nils Puchades (Javi Lara, 74'), Guzmán, Poves (Javi Sánchez, 66'); Padilla i Rovira. PALAMÓS: Bayona, Javi Calvo (Elies Martí, 40'), Cano, Morales, Subi (Gerard Herrera, 68'); Matamala, Manga, Medina (Moha, 59'); Sergi Arimany i Axel Vizuete. GOLS: 1-0 (1') Nils. 2-0 (4') Nils. 2-1 (14') Del Moral. 3-1 (90') Javi Lara. ÀRBITRE: Conejo Rodríguez. T.G.: Rafa Leva, Pastells i Cano, de l'Europa, i a Morales i Manga, del Palamós. T.V.: A Alberto (42') per doble amonestació. PÚBLIC: 550 espectadors al Nou Sardenya.
Ells han sortit molt forts i ens han sorprès amb dos gols. Tot i anar a remolc, hem lluitat
Elies Martí
jugador del palamós
En defensa ens falla alguna cosa. No pot ser que al minut 4 ja ens hagin marcat dos gols
Axel Vizuete
jugador del Palamós

El porter Jayro també deixa el Palamós

Si dimarts era el davanter Jos Flores qui deixava el Palamós per motius laborals, durant la jornada d'ahir es va confirmar que el porter Jayro Loinaz també causava baixa del degà del futbol català, en el seu cas per motiu esportius. El Palamós va decidir disposar de tres porters en la plantilla aquest estiu –Castilla, Bayona i Loinaz– i després d'uns mesos de competència en la porteria el jove porter de 19 anys ha vist que li seria molt complicat restar minuts als seus companys de posició. De fet, més enllà de participar en els partits de pretemporada, Jayro no ha disputat cap partit de lliga ni tampoc ha anat convocat en cap dels sis partits que s'han disputat aquest curs. Jayro va arribar a Palamós aquest estiu procedent del juvenil del Girona.