3a divisió FEF

El Prat s'espolsa els nervis

Per fi, els tres punts. El conjunt potablava, molt necessitat, va aconseguir contra l'Europa la primera victòria d'aquesta temporada després de remuntar la diana inicial de Cano

EUROPA1


PRAT2


Tard o d'hora havia d'arribar, i va ser ahir al Sagnier. El Prat, que encadenava quatre jornades com a cuer, va signar el primer triomf de la temporada després de respondre al cop inicial de l'Europa (2-1) i va certificar la reacció que ja es va deixar entreveure a Rubí (2-2).

El conjunt visitant va saltar al terreny de joc més endollat que no pas els de casa, tot i que no va ser capaç de generar arribades clares fins a l'equador del primer període. De fet, va ser en la primera ocasió del matx quan l'Europa es va avançar gràcies a una rematada de cap de Cano després del servei d'una falta lateral (0-1). El Prat, però, va saber capgirar amb immediatesa la dinàmica de l'enfrontament i, després de dos avisos de Sascha, Víctor Duran va introduir la pilota en la seva pròpia porteria quan intentava tallar una centrada d'Albarrán des de la dreta (1-1). Just abans del descans, Pedro Bilbao podria haver desnivellat el marcador a favor dels locals, però Rafa Leva va respondre amb solvència.

Pedro Bilbao sentencia

En el segon temps, l'Europa va oferir una imatge més feble i va ser el Prat el que va dur el pes del joc. Llobet, amb un tir massa alt (61'), i Sascha, amb un xut que va rebutjar Leva (63'), van advertir la defensa escapulada i, uns minuts més tard, Pedro Bilbao no va perdonar. Nacho del Moral va robar una pilota en atac, va cedir-la cap a l'interior de l'àrea i l'extrem potablava va marcar el gol que certificava la remuntada local (2-1). L'Europa va intentar respondre mitjançant una pilota rebotada en Javi Sánchez (73') i una pentinada de cap de Poves (83'), però el porter Toni es va mostrar molt segur en les dues accions i va esvair el perill. Finalment, primera victòria d'un Prat que s'espolsa els nervis i primera derrota d'un Europa que va desaprofitar l'oportunitat de situar-se líder.

PRAT: Toni Texeira; Abarrán, Murillo, Cazorla, Ricarte; Xavi Muñoz, Sebas, Oriol Molins; Nacho del Moral (Carrasco, 89'), Pedro Bilbao (Juli, 71') i Sascha. EUROPA: Rafa Leva; Dot, Víctor Duran, Cano, Pastells; Putxi, Javi Lara, Padilla; Ignacio (Poves, 75'), Nils (Rovira, 55') i Javi Sánchez. GOLS: 0-1 (25') Cano. 1-1 (37') Víctor Duran, en pròpia porta. 2-1 (67') Pedro Bilbao. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: Als locals Sascha, Albarrán, Xavi Muñoz, Llobet, Sebas i Murillo; i als visitants Nils, Rafa Leva, Putxi i Dot. T.V.: Al segon entrenador del Prat, Matías Borsot (80'). PÚBLIC: Uns 625 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)