2a divisió FEF

Desequilibrar és mitja vida

2a divisió B. El Reus torna a treure el cap en una zona alta igualadíssima gràcies a Xisco, autor dels dos gols contra l'Olímpic. Disposar de futbolistes que marquen diferències serà clau

El grup tercer de segona B ja sol ser igualat, però aquesta temporada ha començat més comprimit que mai, tant a dalt com a baix. A la zona alta, només tres punts separen el líder, el Lleida, del novè classificat, el Mallorca B. Si es manté la dinàmica, amb partits tancats, molt respecte entre els rivals, grans precaucions defensives i pocs gols, els equips que tingui jugadors desequilibrants, davanters que marquin diferències, tindran molt guanyat. I el Reus, si més no pel que es va veure diumenge en el partit contra l'incòmode Olímpic de Xàtiva, en té un, Xisco Hernández.

El jugador mallorquí va fer una exhibició de recursos i va decidir el matx amb dos bons gols. En el primer va rematar una centrada de Jorge Giménez amb un toc de qualitat, i en el segon va superar la sortida del porter Rangel amb una vaselina subtil. “Un sempre té ganes de fer bons partits i marcar. De moment m'està costant, perquè tinc molèsties físiques, però, de mica en mica, treballant de valent, aniré millorant. Partits com el d'avui ajuden”, assegura Xisco Hernández, que no acaba de superar del tot la sobrecàrrega muscular que arrossega. Malgrat tot, el mallorquí és titular habitual amb Natxo González i ja ha marcat tres gols. Xisco, de 25 anys, espera fer aquesta temporada un salt de qualitat en la seva carrera. L'any passat, amb l'Atlètic Balears (34 partits i 8 gols) ja va demostrar el seu potencial, que va quedar més amagat el curs anterior a Lleida (19 partits i 4 gols).

“Volem guanyar, però també que la gent marxi contenta de l'estadi”, deia després del partit contra l'Olímpic l'entrenador del Reus, Natxo González, que intenta aplicar un futbol vistós, tal com explica el mateix Xisco: “Sempre intentem arribar a dalt amb la pilota controlada, i ja ens està sortint.”

De moment, la victòria contra l'equip de Xàtiva, la quarta de la temporada i la primera després de dues ensopegades, ha fet tornar el Reus a les places de fase d'ascens, objectiu dels roig-i-negres en una temporada ambiciosa. Xisco considera que, amb tantes cares noves –el Reus ha fet més fitxatges que mai aquest estiu– encara no s'ha vist la millor versió del seu equip, ja que s'han d'acabar de compenetrar. “Encara ens hem de continuar coneixent i hem de continuar creixent com a equip.” Després de visitar diumenge que ve l'Elx B, el Reus afronta un dels partits marcats amb vermell: la visita del Nàstic.

LES FRASES

M'està costant, perquè tinc molèsties físiques, però de mica en mica, treballant de valent, aniré millorant. Fer bons partits i marcar ajuda

CONTRA L'OLÍMPIC

Sempre intentem arribar a dalt amb la pilota controlada, i ja ens està sortint. Hem de seguir creixent
Xisco Hernández
MITJAPUNTA DEL REUS
Xisco va fer una exhibició de recursos i va decidir el partit amb dos bon gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)