3a divisió FEF

Vílchez s'estrena a casa

Refer-se. El Figueres vol guanyar contra el Vilassar (a les 17 h) per sortir del descens i, d'una vegada per totes, començar la bona ratxa

El Figueres rep la visita del Vilassar (avui a les 17 h). El conjunt dirigit per Eduardo Vílchez només té un objectiu: sumar els tres punts per sortir del descens a primera catalana, fer bo el punt aconseguit al camp del Martinenc (0-0) i iniciar una bona dinàmica per aixecar el vol i mirar cap amunt. El plantejament sembla elemental i senzill, però els figuerencs tindran al davant un rival que, tot i haver encadenat tres derrotes en la lliga, proposa un futbol atractiu que es pot adaptar bé a les dimensions de Vilatenim. “El Vilassar és un equip que intenta jugar amb la pilota. El camp els anirà bé, però és important que imposem les nostres idees per tal de no aplanar-los el camí”, analitza l'entrenador del Figueres, Edu Vílchez, que amb més entrenaments amb els seus nous jugadors afirma: “Els veig compromesos i concentrats. Posarem tots els mitjans que estiguin a les nostres mans per plasmar damunt el terreny de joc tot això.”

Presentació de la base

Dues hores abans del partit, a les 15 h, el Figueres presentarà tots els seus equips del futbol de base, que presenciaran el matx del primer equip. “Tot el que sigui fomentar el bon ambient és bo”, diu Vílchez, que per al partit tindrà les baixes de Bonaventura, Barrera, Busquets i Chicho, lesionats, i Masó, sancionat amb un partit de suspensió.

LA PRÈVIA

El Vilassar és un equip que intenta jugar amb la pilota. El camp els anirà bé però és important que imposem les nostres idees
Quan s'està a baix és clau fer-se fort a casa. Tot el que sigui fomentar el bon ambient és bo
Eduardo Vílchez
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)