Territorial

El Banyoles s'enfonsa més

Poc futbol. El Girona B, tot i no fer el seu millor joc, es va imposar en el derbi gràcies a dos gols d'oportunisme

banyoles1

girona b2

El Girona B va superar un Banyoles que jornada a jornada continua demostrant que aquest inici de temporada se li està fent molt complicat. Els d'Óscar Aja, ja acumulen set derrotes consecutives, i s'enfonsen cada jornada més en la zona de descens.

El Girona B va començar millor el partit, més ben col·locat al camp que els banyolins i tenint el control de la possessió. La primera ocasió de perill va arribar al quart d'hora de joc, a través d'un córner favorable als blanc-i-vermells. La jugada va acabar en gol, però l'àrbitre va interpretar que hi havia una falta prèvia al porter. Els gironins, però, van continuar portant la iniciativa, mentre que el Banyoles es mantenia ben col·locat en defensa i buscava crear perill al contraatac. Serramitja, al minut 24, després d'una jugada plena
de rebots, va avançar els de Pep Triadú amb un
gol d'oportunisme. L'alegria, però, va durar poc
als locals, ja que deu minuts després Adrià va aprofitar un contraatac per fer el gol de l'empat amb un bon xut des de la frontal de l'àrea.

En la represa, el partit es va tornar molt poc vistós. Els locals van seguir amb el control de la pilota, però no tenien les idees clares en els metres finals. Però en una jugada aïllada, Pau, també després d'alguns rebots a l'interior de l'àrea visitant, va fer el 2-1 definitiu (65'). El Banyoles va mantenir l'ordre defensiu i no es va llançar a l'atac a la recerca del gol de l'empat, però els contraatacs que va intentar no van trobar el camí de la porteria de Quintanas, i no va disposar de cap ocasió clara.

GIRONA B: Quintanas, Escribano, Eloi, Roure (Robert, 70'), Bigas, Rovirola, Uri (Litus, 46'), Gelmà, Pau (Ferrer, 80'), Moha (Soufiane, 75') i Serramitja (Nahuel, 90'). BANYOLES: Aleix, Nil, Dani G., Uri, Vila (Bayot, 25'), Dani J., Ezequiel (Barceló, 75'), Gerard (Jordà, 75'), Adrià, Pau i Joel (Tià, 72'). GOLS: 1-0 (24') Serramitja. 1-1 (35') Adrià. 2-1 (65') Pau. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: al local Rovirola; i als visitants Dani G., Gerard, Pau, Joel i Bayot. T.V.: Nil (80') i Dani J (90'), ambdós per doble amonestació. PÚBLIC: uns 250 espectadors al Municipal de Salt.

Lloret i La Jonquera, a per la tercera

El Lloret i La Jonquera , ambdós en bona dinàmica i amb dues victòries consecutives, tenen avui dos partits complicats a les 16h. Els selvatans, que es troben a mitja taula, reben la visita del Júpiter. Els barcelonins arriben com a líders en solitari de la categoria tot i tenir un partit menys, i compta els seus partits per victòries. D'altra banda, La Jonquera, tercer classificat, visitarà el camp del Vic. Els osonencs es troben a la zona mitja de la classificació, i encara no coneix la derrota en els seus partits com a local.