3a divisió FEF

Cauen amb dignitat

De més a menys. El Peralada va mostrar la millor versió defensiva al primer temps, però després de la represa l'Europa els va passar per sobre i, amb un home menys, no van saber reaccionar

peralada1


europa2


El Peralada va tornar a demostrar que no són un rival fàcil, i que poden competir contra qualsevol equip de la categoria. Ahir, tot i la derrota, van plantar cara a un Europa que va portar el pes del partit en tot moment i va disposar de les millors ocasions, però que es va trobar amb moltes dificultats per superar el sistema defensiu empordanès, sobretot en la primera meitat.

Els locals van arrencar el partit amb més força, i van disposar d'un parell de bones arribades, però no van poder superar Toni. En canvi, el Peralada a poc a poc es va treure la son de les orelles i va aconseguir avançar-se en el marcador en la primera ocasió de què va disposar. Jaume Duran, més llest que els defenses, va marcar a pler aprofitant el refús de Rafa Leva en un xut llunyà de Joan Pons (20'). Però quan més sòlid estava el Peralada, en un salt entre Alforcea i Javi Sánchez al límit de l'àrea visitant, el col·legiat va assenyalar un penal molt polèmic del central visitant. Javi Lara no va desaprofitar l'ocasió i va transformar la pena màxima en l'empat (39'). L'acció del penal, i la polèmica generada –el tècnic Nacho Castro va ser expulsat per protestar–, va ser un cop dur per als empordanesos, que estaven controlant el joc ofensiu dels locals, que insistien a arribar en jugades per banda.

Dictadura local

En la represa, la producció ofensiva dels empordanesos, que van haver de jugar amb deu la última mitja hora per l'expulsió de Pastor per protestar, es va reduir a un xut llunyà de Mate, molt inofensiu. En canvi l'Europa, amb més intensitat, va disposar d'ocasions des del primer moment. El gol de la victòria dels locals va arribar després d'un córner, que Javi Sánchez va rematar entre un bosc de cames després d'un mal refús de Toni. A partir del gol, els locals arribaven amb facilitat a la porteria empordanesa, i només la falta d'encert va evitar que el Peralada, tot i el bon partit, encaixés un resultat d'escàndol.

EUROPA: Rafa Leva, Oriol Dot, Alberto, Cano, Alegre, Putxi, Nils, Javi Lara, Javi Sánchez (Poves, 80'), Padilla (Guzman, 86') i Rovira (Ignacio, 66'). PERALADA: Toni, Sergio García, Pastor, Alforcea, Mate, Chacon, Borja, Guillem Cornellà, Cruz, Jaume Duran i Joan Pons. GOLS: 0-1 (20') Jaume Duran. 1-1 (39') Javi Lara, de penal. 2-1 (54') Javi Sánchez. ÀRBITRE: Castaño Coso. T.G.: Al local Nils i als visitants Alforcea, Joan Pons, Chacón, Guillem Cornellà i Jaume Duran. T.V.: Als visitants Pastor (60'), directa, i al tècnic Nacho Castro. PÚBLIC: 575 espectadors al camp de futbol Municipal Nou Sardenya de Barcelona.
Teníem el partit controlat, però l'acció del penal ha canviat completament la dinàmica del partit
Nacho Castro
entrenador del perALADA
Ens sentim impotents perquè som un equip humil i petit, i l'àrbitre avui ens ha faltat al respecte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)