Barça B

La força de qui en té ganes

L'Europa, a semifinals. El conjunt escapulat supera de manera clara i amb bon joc un Barça B inoperant

barça b0


europa3


Amb ganes, esforç i molts moments de lluïment i bon futbol. D'aquesta manera es va classificar l'Europa per a les semifinals de la copa Catalunya. El conjunt gracienc, de fet, va anul·lar completament i per mèrits propis un Barça B que, més que a jugar a futbol, va anar al Nou Sardenya a fer gana per al sopar. Els d'Eusebio, sense la intensitat ni la fam que es pressuposen a un filial, van veure com els de casa els passaven per sobre. Així, el gol matiner de Javi Sánchez, la diana de Poves ben entrada la segona part i l'encert de Ramon Rovira en el temps afegit, van decantar la balança.

Si se li hagués preguntat en quina categoria juguen l'Europa i el Barça B a algú que no ho sap, aquest hauria respost que els escapulats estan en una divisió més alta. I és que els blaugrana no van xutar entre els tres pals en tot el partit. Els escapulats, en canvi, van lluir-se en la primera part, en què van assetjar un Suárez desbordat. El gol molt matiner de Javi Sánchez (4'), que va connectar una bona assistència d'Ignacio, va ajudar els graciencs a jugar més tranquils, mentre que els d'Eusebio van quedar tocats i no van reaccionar. Així, en el primer temps, Cano, Guzmán per partida doble, Javi Lara i Nils van estar a punt d'ampliar la diferència. La resta de gols, però, arribarien en la segona part, en què tot i no dominar tant, l'Europa va tenir el do de l'encert.

Sentència escapulada

Després de la represa, i amb el pas dels minuts, el desgast físic de l'Europa va passar factura i els de casa van cedir el control al Barça B. Els blaugrana, això sí, van ser inoperants i no van inquietar Leva. De fet, l'equip escapulat va ampliar l'avantatge en el 60' amb una bona acció de Poves, que li va creuar la pilota a Suárez. Tot just després, Eusebio va donar entrada als seus jugadors més habituals, però la dinàmica no va canviar i l'Europa va aguantar molt bé. De fet, en el temps afegit, Ramon Rovira va sentenciar el partit amb un bon u contra u amb el porter blaugrana. La classificació, amb tot, va ser per a qui la va buscar i l'esforç va tenir recompensa.

EUROPA: Rafa Leva; Dot, Alberto, Cano, Pastells (Alegre, 81'); Putxi, Javi Lara (Padilla, 67'); Nils (Camacho, 70'), Guzmán (Valderas, 77'), Ignacio (Ramon Rovira, 67'); i Javi Sánchez (Poves, 60'). BARÇA B: Suárez; Campins, Robert Costa (Edgar Ie, 62'), Bagnack (Diagné, 62'), Lucas (Grimaldo, 62'); Juste (Patric, 62'), Pol Calvet (Adama, 62'), Bicho; Cámara, Joan Roman i Maxi Rolón (Dongou, 62'). GOLS: 1-0 (4') Javi Sánchez. 2-0 (60') Poves. 3-0 (93') Ramon Rovira. ÀRBITRE: Albelda Bárcena. T.G.: Al visitant Dongou. PÚBLIC: 1.275 espectadors.
L'Europa ens ha superat en tot de principi a final, s'ha merescut la classificació
Eusebio Sacristán
entrenador del barça b
És una sensació brutal perquè vèncer un equip com el Barça B amb aquesta superioritat no és el més habitual
Z
Pedro Dólera
ENTRENADOR DE L'EUROPA

Eusebio dóna oportunitats

Eusebio, com els altres dos tècnics d'equips de segona divisió A que ahir jugaven la copa Catalunya, va aprofitar el partit per donar minuts als futbolistes que menys en tenen habitualment en la lliga. Així, sis dels onze jugadors que van formar part de l'equip inicial blaugrana han jugat menys de quatre partits de lliga: Suárez (0), Campins i Sergio Juste (1), Pol Calvet (3) i Robert Costa i Maxi Rolón (4). El tècnic del filial blaugrana, de fet, va donar entrada als més habituals de cop, tot just després del 2-0, tot i que havia preparat les substitucions abans. “La intenció era donar minuts als futbolistes que menys en tenen normalment”, va afirmar Eusebio, que no va acabar del tot satisfet amb el seu rendiment: “Quan han volgut no han pogut, i això ens ha de fer reflexionar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)