Nou Barris, un cop més

A pilota aturada. La Muntanyesa va treure rèdit de dues faltes per tombar un Europa que també va marcar gràcies a un llançament de Padilla

Europa1

muntanyesa2

Enfrontar-se a la Muntanyesa en la lliga s'està convertint en un veritable calvari per a l'Europa les darreres temporades. Els graciencs no han pogut guanyar mai els de Nou Barris a tercera divisió, i ahir no en va ser l'excepció. Dos gols a pilota aturada van ser en aquesta ocasió la causa de la derrota dels europeistes. I de la victòria, és clar, d'una Muntanyesa que jugant de local, voreja la perfecció.

L'enfrontament va començar amb certes reserves entre dos equips que ja comencen a ser vells coneguts. Nils, Padilla i Poves —tres dels puntals de la Muntanyesa la temporada passada— tornaven a Nou Barris amb la samarreta de l'Europa, i Dólera va alinear-los d'inici. Tot i així, però, ni ells, ni tampoc Rafa Leva, van poder fer res per evitar que un llançament magistral de falta d'Aleix Dalmau es convertís en l'1-0 als sis minuts. La falta, molt protestada pels visitants, va ser un cop dur per a un equip que va haver de remar contra corrent. El gol va esperonar els locals, que van buscar el segon amb força. Uri Escabrós (20'), amb un bon xut, i Toni Pérez (21') amb una rematada alta, en van ser la prova. Abans del descans, però, una falta a la frontal va ser aprofitada per Padilla per fer un empat que el jugador no va celebrar com a mostra de respecte al seu exequip. L'1-1 va fer créixer la sensació que cap dels dos equips tenia el control de la situació, i el descans va servir per definir-se.

Després de la represa el ritme va augmentar i Masip, amb un cop de cap, i Aleix, amb una falta, van tornar a pressionar un Europa que va respondre amb un xut al pal de Poves i una rematada de Javi Sánchez. Al 66', però, Masip va definir bé l'enèsima falta treta per Aleix i va certificar que jugar contra la Muntanyesa no és bon negoci per a l'Europa.

MUNTANYESA: Tato Burgada, Santos, Ferran, Gerard, Aleix Dalmau, Rubén, Toni, Uri, Marc Esteban (Navarro 15'), Masip (Raúl Rodríguez 80') i Joshua (Pedro 65'). EUROPA: Leva, Cano, Víctor, Alberto, Pastells (Rovira 60'), Putxi, Ignacio (Javi Sánchez 57'), Javi Lara, Poves, Padilla i Nils (Camacho 72'). GOLS: 1-0 (6') Aleix Dalmau. 1-1 (31') Padilla. 2-1 (66') Masip. ÀRBITRE: Bertomeu García. T.G.: als locals Santos, Ferran, Joshua i Navarro, i als visitants Alberto, Putxi, Lara, Poves i Nils. PÚBLIC: uns 800 espectadors.
M'he trobat el que m'esperava. Un partit d'estratègia i força en un camp que no ens prova gens