3a divisió FEF

L'Europa referma la recuperació i retalla distàncies amb l'elit

El Manlleu, tocat. No va sumar a casa i s'apropa perillosament a la zona de descens

EUROPA2


MANLLEU0


MANLLEU: Barragan, Ot (Muntada, 70'), Archi, Seuma, Payan, Maik, Fran (Hugo, 64'), Aumatell, Uroz, Fortet i Pol Coll (Martí, 70').

EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Alegre, Putxi, Rovira (Padilla, 83'), Lara, Javi Sánchez, Guzman (Nil, 87') i Ignacio (Poves, 74').

GOLS: 0-1 (37') Javi Sánchez. 0-2 (66') Ignacio.

ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: Als locals Payan, Aumatell, Pol Coll i Hugo; als visitants Alberto i Rovira.

COMENTARI: L'època de vaques magres a l'Europa ja és definitivament aigua passada gràcies a la victòria que va obtenir, ahir, el conjunt escapulat a domicili. Els de Dólera s'enganxen a la part alta de la taula i, en canvi, deixen tocadíssim el Manlleu, que està empatat a punts amb el descens. Ja des d'un inici, va ser l'Europa el que va crear moltes ocasions, aturades per Dani Barragan que va evitar una golejada major. El Manlleu també en va tenir, però va ser Javi Sánchez en una falta amb molt poc angle qui va avançar els barcelonins. Després del descans, el Manlleu va canviar el seu sistema, però, tot i això, no va poder fer res contra l'Europa que va sentenciar per mitjà d'Ignacio. L'exjugador del Prat es va trobar la pilota en un córner i va batre, per segona vegada, el porter local. Al final, tot i el pas endavant que va fer el conjunt de Diego Morata amb una defensa de tres homes, el Manlleu no va disposar d'ocasions gaire clares.

l. miralpeix

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)