2a divisió FEF

El Reus tanca l'any sense gol

2a divisió B. Després de ser líder, l'equip roig-i-negre ha encadenat quatre partits sense guanyar i tres sense marcar i cau al setè lloc. Natxo González, però, recorda que són on volien ser

El Reus Deportiu no arriba a l'aturada nadalenca en el millor moment. Després de ser líder gràcies a una ratxa de quatre victòries consecutives, l'irregular equip roig-i-negre ha encadenat ara quatre partits sense guanyar i tres sense marcar. Després del 0-0 de diumenge contra un rival directe, el Lleida Esportiu, el Reus ha caigut fins al setè lloc, tot i que es manté a prop –a dos punts– de les places de fase d'ascens. Abans d'empatar contra el Lleida, l'equip de Natxo González va perdre contra l'Alcoià (1-0), a casa contra el València Mestalla (0-1) i va aconseguir un meritori empat al terreny de joc de l'Hèrcules (1-1).

“Ens falta lucidesa en atac”, deia Natxo González després de l'empat contra el Lleida, conscient que el seu equip té més potencial ofensiu del que està demostrant en els últims partits. Amb dinou gols marcats en divuit partits, hi ha vuit equips que milloren les xifres ofensives dels reusencs, que en defensa presenten uns números més bons, ja que només tres rivals han encaixat menys gols. És aquest últim aspecte el que fa ser optimista Natxo González, que prefereix veure el got mig ple quan fa balanç dels primers mesos de competició. “Sí que és veritat que hem sigut líders i que ara no ho som, però estem entre els millors, que és on volíem estar”, afirma el tècnic basc, que té el repte de mantenir l'equip a la zona alta i classificar-lo per disputar la fase d'ascens a segona A. González es basa en el treball i l'actitud de l'equip per confiar que tornarà a la dinàmica positiva que va exhibir al mes de novembre.

L'entrenador del Reus considera que una victòria els tornarà a donar a confiança: “Ara ens en falta perquè no guanyem, i abans en teníem perquè estàvem en ratxa. És qüestió de treballar i quan es torni a revertir la situació els fruits arribaran.” El Reus té ara una setmana de vacances i després començarà a preparar l'últim partit de la primera volta, a Olot.

LES FRASES

Sí que hem sigut líders i ara no, però jo veig el got mig ple perquè estem entre els millors
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
Ens falta lucidesa en atac, però crec en aquest equip i en el nostre treball. Els que ara estan enfadats segur que acabaran disfrutant

L'opció del mercat d'hivern

El Reus, un projecte ambiciós que té l'ascens com a objectiu, aprofitarà probablement el mercat d'hivern per reforçar-se. De totes maneres, Natxo González ja disposa de molts recursos en atac. En punta té dos davanters amb experiència, Edgar Hernández i Marc Sellarès, a més d'Alexandre Guedes, mentre que a la segona línia té un ampli ventall de futbolistes: Xisco, Jorge, Vitor, Muneta, Fran Carbia i Masqué, a més d'algun mig amb arribada, com ara Colorado i Ramon Folch. En teoria, el Reus té potencial per millorar els seus números en atac, per bé que no es descarta l'arribada d'algun davanter pur de perfil diferent d'Edgar i Sellarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)