L'Europa és efectiu a fora

El cuer, enfonsat. Els graciencs enllacen el tercer triomf a domicili contra un Vilassar que va reclamar un penal poc després de fer l'1-2

EUROPA2

VILASSAR1

L'Europa s'està basant les últimes jornades en el rendiment a camp contrari per mantenir-se ben situat. Ahir va guanyar al terreny de joc d'un Vilassar cada vegada més enfonsat en l'última posició i que va reclamar un penal en els últims minuts.

L'Europa va començar el partit amb força i no va trigar a marcar el primer gol. Camacho va aprofitar una badada defensiva per superar, tot sol dins l'àrea, el porter Miguel Ramos, que ahir debutava amb el Vilassar. Els graciencs van continuar dominant, també en l'inici de la segona meitat, fins que van fer el segon gol en una acció de Camacho que Poves va rematar de cap. Després, el Vilassar va millorar i Guille, que va reactivar l'atac maresmenc, va fer una jugada magistral que Mendoza va completar amb l'1-2. En el minut 84, els locals van demanar penal en una falta que l'àrbitre va veure fora de l'àrea.

VILASSAR DE MAR: Miguel Ramos, Joel (Pujol, 46'), Jose, Romero, Creus, Galiano, Jan, Roberto, Eloi, Mendoza i Gascón (Guille, 67'). EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Alegre (Ignacio, 20'), Putxi, Rovira (Padilla, 46'), Lara, Poves, Guzmán i Camacho (Javi Sánchez, 73'). GOLS: 0-1 (6') Camacho. 0-2 (62') Poves. 1-2 (80') Mendoza. ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals Romero i Creus, i als visitants Poves, Ignacio i Javi Sánchez. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.