2a divisió A

Interessa mig Badalona

2a divisió B. Han arribat ofertes importants perquè Abraham Noé, Manu Balda, Raúl Torres marxin en el mercat d'hivern

Semblava que el Badalona es reforçaria en aquest mercat d'hivern, però en els últims dies hi ha hagut una pluja d'ofertes a alguns dels millors futbolistes escapulats que fa pensar que, abans que arribin noves incorporacions a l'equip de Manolo González, hi podria haver alguna baixa destacada. El tècnic no s'ha cansat de repetir durant les últimes setmanes que necessita més jugadors i, de fet, personalment ha gestionat el fitxatge de dos davanters. “Si som una mica vius, podem tancar les operacions en els propers dies”, va manifestar diumenge passat, a la sala de premsa del municipal de Montigalà. Poc s'imaginava aleshores que les notícies podrien anar justament en direcció contrària.

Qui més a prop podria estar de deixar Badalona és l'estrella de l'equip, Abraham Noé. El davanter canari hauria arribat a un acord amb l'Hèrcules d'Alacant que, a última hora d'ahir, va provocar una reunió entre el seu representant i el president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez. El màxim mandatari escapulat no està disposat a perdre ni a Abraham ni a qualsevol altre futbolista sense rebre res a canvi. Sánchez no vol, d'altra banda, deixar marxar cap futbolista del seu club sense haver incorporat abans algú al seu lloc.

A més d'Abraham, almenys tres jugadors del Badalona han estat temptats en aquest mercat d'hivern: els davanters Manu Balda i Raúl Torres i el porter Marcos. L'oferta per aquest últim, però, és per a la temporada vinent.

Diumenge que ve, l'últim adéu al camp de l'avinguda de Navarra

El vell estadi del CF Badalona, situat a l'avinguda de Navarra, serà homenatjat diumenge a tres quarts de dotze del migdia, poc abans que comenci el seu enderroc. Als terrenys que hi quedaran, que ja han
estat subhastats, està
prevista la construcció d'habitatges.

L'acte, organitzat entre l'Ajuntament de la ciutat i el club, suposarà l'últim adéu a un espai que ha estat present en la vida social badalonina des de fa gairebé vuitanta anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)