3a divisió FEF

Somriures per al Figueres

Canvi de velocitat. La Unió va aconseguir una victòria de prestigi contra el Rubí (3-2), s'enfila fins als 28 punts i ja és més a prop del ‘play-off' a segona B que del descens directe

El Figueres va aconseguir en l'última jornada de lliga una victòria de prestigi contra el Rubí (3-2). El conjunt dirigit per Eduardo Vílchez es va imposar a un rival que només havia ensopegat una vegada en tota la primera volta i que ha demostrat de sobres la seva solidesa i regularitat –sempre s'ha mantingut entre les primeres posicions–. Amb la victòria contra els del Vallès Occidental, els figuerencs s'enfilen fins als 28 punts, ja amb un marge de vuit respecte al descens directe i a només set de les posicions privilegiades de play-off d'ascens.

L'arribada de Vílchez ha catapultat la Unió fins a la vuitena plaça, i és que, en el còmput global amb el vallesà a la banqueta –dotze partits: des de la novena fins a la vintena jornada–, el Figueres seria el tercer classificat, només superat per l'Ascó, l'actual líder, i el Prat, que des de l'arribada de Manolo Márquez a la banqueta també ha reaccionat molt bé. “L'equip suma i comença a tenir clars els conceptes de Vílchez. Hem recuperat efectius i els nous ens hem integrat totalment, tot això es reflecteix al camp ja que sabem atacar i defensar molt bé”, comenta un dels jugadors més utilitzats aquest curs per part figuerenca, el migcampista Roger Vidal (1.620 minuts en 18 partits). “Sempre sóc exigent i crec, com l'equip, que encara puc créixer més. Intento aportar el meu granet de sorra per sumar més punts, que després de trepitjar merda és el millor que podem fer”, hi afegeix Vidal, que ja va coincidir amb Edu Vílchez el curs passat a Olot: “Tinc clar què vol de mi i sé el que m'exigeix al camp.”

DE ‘PLAY-OFF'

Des de l'arribada de Vílchez en la novena jornada, la Unió estaria en la tercera posició

EL PROTAGONISTA

Intento aportar el meu gra de sorra per sumar més punts, que després de trepitjar merda és el millor que podem fer
Roger Vidal
Migcampista del figueres
Comencem a tenir clars els conceptes. A més, els nous ens hem integrat, hem recuperat efectius i, tot això es reflecteix al camp. Sabem atacar i defensar molt bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)