3a divisió FEF

Ureña para un penal al 88' i salva 1 punt per al Figueres

Resistència. En el primer temps va predominar la igualtat entre els dos equips, però l'Europa va insistir al final i va estar més a prop de la victòria

FIGUERES0


EUROPA0


Tot el que havia guanyat l'Europa contra un rival directe com el Terrassa la passada jornada ho va tornar a perdre a casa en un empat sense gols contra un bon Figueres. Malgrat que els figuerencs van fer un gran partit, el gran heroi va ser el porter Ureña en aturar un penal quan faltaven dos minuts per acabar el matx.

Va haver-hi molt poca acció en una primera part en què les imprecisions i el respecte entre ambdós equips va dominar l'inici del matx. L'ocasió més clara, i gairebé l'única digna de menció, va ser un xut forçat d'Ignacio que va salvar el porter Ureña amb la punta dels dits (39'). Per la seva banda, la Unió va tenir la seva millor opció just després de la represa, en un bon xut de Pedro que va salvar Leva amb els peus (51'). Quan se li va acabar la gasolina al Figueres, però, el partit va fer un tomb i l'Europa va poder fer un pas endavant i es va instal·lar en camp contrari. Les ocasions arribaven en comptagotes, però donava la sensació que el gol escapulat podia arribar per insistència.

A tretze minuts pel final, la pilota va estar una bona estona passejant-se per l'àrea empordanesa, però ni Poves ni Pastells van encertar en la rematada. I al minut 87, Poves va guanyar la partida al central Chicho, que va fer caure al davanter escapulat dins l'àrea. Ureña, però, en una gran intervenció en el llançament de Javi Lara va salvar un punt per als figuerencs.

EUROPA: Rafa Leva; Dot, Alberto, Cano, Pastells; Putxi, Javi Lara, Guzman (Valderas, 83'); Ignacio, Nils (Camacho, 62'), Poves. FIGUERES: Ureña; Barrera, Chicho, Cunill, Masó; Ferran Grau, Mamau; Pedro, Roger Vidal, Ritxi (Serramitja, 79'); Javi Revert. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: Als locals Nils, Putxi, Cano i als visitants Pedro, Roger Vidal, Chicho. PÚBLIC: Uns 600 espectadors al Nou Sardenya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)