3a divisió FEF

Ureña dóna un punt a la Unió

Superats. El Figueres obté un empat al camp de l'Europa tot i el domini dels locals, sobretot a la segona meitat, gràcies al porter Ureña, que va aturar una pena màxima al minut 88

figueres0


europa0


Quan el rival et supera clarament i tornes cap a casa amb un punt no es pot fer altra cosa que donar les gràcies a la fortuna. Ahir els figuerencs no van trobar-se còmodes en cap moment del partit, i l'Europa, després d'un primer temps en què també es va mostrar dubitatiu, va tancar els jugadors de la Unió a la seva àrea i va fer mèrits suficients per marcar un gol i sumar els tres punts. Tot i això, el Figueres es va mostrar prou eficaç en defensa per no permetre gaires ocasions clares; i quan l'Europa va saber superar la teranyina defensiva, va topar amb Ureña, que es va convertir en la figura del partit aturant un penal al minut 88.

A la primera meitat, els dos equips van sortir més pendents de no cometre cap error que no pas de buscar la porteria rival. El Figueres no va aconseguir mostrar el joc de combinació de les últimes jornades i l'Europa va controlar lleugerament la possessió. Els locals van disposar de les millors ocasions, sobretot a les botes d'Ignacio, que ho va provar primer amb un xut potent que va sortir fregant el travesser (13'), i més tard amb una rematada amb la cama dreta que va obligar Ureña a fer una aturada providencial (39'). El Figueres, però, també hauria pogut obrir el marcador en alguna acció aïllada, però Revert no va estar encertat en els metres finals, i Mamau (24'), sense angle, no va poder sorprendre Rafa Leva amb un xut potent.

A la represa el Figueres va arrencar fort i va tenir l'ocasió més clara del partit. Pedro va rebre una passada interior de Revert i ho va provar amb un xut ras creuat que Rafa Leva va desviar a córner (51'). I en la jugada posterior, els figuerencs van protestar un possible penal per mans a l'àrea local. L'empenta de la Unió, però, es va diluir ràpidament, i l'Europa es va convertir en amo i senyor del partit. L'entrada de Camacho al camp va donar aire fresc als locals, que van llançar-se a buscar el gol de la victòria els últims vint minuts. La defensa del Figueres va haver d'aguantar com va poder, mentre que l'Europa penjava pilotes a l'àrea jugada rere jugada i provava sort amb xuts de fora l'àrea. La sensació de perill era constant i semblava que el gol havia d'arribar tard o d'hora i més, quan en el minut 87, Chicho va agafar per la samarreta Poves a l'interior de l'àrea i el col·legiat va assenyalar penal. Javi Lara va agafar la responsabilitat, i va llançar la pena màxima com marquen els cànons, ras i ajustat al pal dret, però Joan Ureña es va estirar per fer una aturada magistral que permet sumar un punt molt important.

EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Ignacio, Javi Lara, Poves, Guzman (Valderas, 82') i Nils (Camacho, 62'). FIGUERES: Ureña, Barrera, Masó, Chicho, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Mamau, Roger Vidal, Ritxi Mercader (Serramitja, 79') i Javi Revert. ÀRBITRE: Carrero Romera. T.G.: als locals Nils, Putxi i Cano; i als visitants Pedro, Roger Vidal i Chicho. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 400 espectadors.
La primera part ha estat més o menys igualada, però a la segona ells han merescut més
Eduardo Vílchez
entrenador del figueres
El rival ha treballat molt bé i ens ha impedit fer el nostre joc, i quan no podem tenir la pilota i arribar jugant ens costa molt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)