3a divisió FEF

Contra vent i marea

Remuntada de l'Europa. Els escapulats es van saber imposar a les baixes, a un gol en contra i a l'expulsió de Putxi, van guanyar tres punts vitals i pugen a la tercera plaça

vilafranca1


Europa2


El vent, que va dificultar el joc dels dos equips, va ser un dels grans protagonistes d'un partit que consolida una mica més l'Europa en la zona de promoció d'ascens. Els de Dólera, tot i que a casa en lliga no acaben de trobar el seu millor registre i que ahir es van presentar al partit amb una convocatòria de circumstàncies (a part d'Ignacio i el porter suplent Cócera, la banqueta la completaven dos jugadors del filial i un juvenil), ja sumen deu jornades sense perdre i van superar el Rubí en la tercera posició. Amb tot, els de la Vila de Gràcia van haver de suar de valent per superar un Vilafranca seriós que es va avançar en el marcador en la primera ocasió del partit. Just quan es complia la mitja hora de joc, Josep Díez va saber aprofitar una errada de marcatge per avançar els visitants pentinant amb el cap una falta lateral.

A la represa, i amb el vent a favor, l'Europa havia de fer un pas endavant i així va ser. Sense un joc gaire brillant, va disposar de totes les poques ocasions que es van poder veure en aquesta segona meitat i va capgirar el marcador. Javi Lara va fer l'empat a la sortida d'un servei de cantonada (55') i Ignacio, de cap, el segon després d'una excel·lent centrada de Nils que va aprofitar un mal rebuig de la defensa visitant. Quan semblava que els locals tenien controlat el matx, però, Putxi va veure la segona targeta groga (79') i els d'Ivan Moreno van aprofitar l'avinentesa per anar-se'n amunt. Els quadribarrats, però, no van saber inquietar la porteria de Rafa Leva i els de Dólera van poder celebrar una victòria molt treballada que els permet seguir la petja de l'Ascó i la Pobla de Mafumet, els dos líders de la categoria, que mantenen un ritme imparable.

ELS VESTIDORS

EUROPA: Rafa Leva, Pastells, Dot, Cano, Alegre, Putxi, Javi Lara, Guzman, Camacho (Ignacio, 63'), Nils (Josa, 80'), Javi Sánchez (Guti, 88'). VILAFRANCA: Álex, Riki, Joan Castillo, Medina, Albarran, Josep Díez (Dani Antolínez, 74'), Cuéllar (Santi Triguero, 59'), Oribe, Boira, Éric González (Guti, 64'), Bernat. GOLS: 0-1 (30') Josep Díez, 1-1 (55') Javi Lara, 2-1 (76') Ignacio. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: Als locals Putxi, Ignacio, Boira i als visitants Josep Díez, Joan Castillo. T.V.: Al local Putxi (79'), doble amonestació. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.
Ha estat un partit gairebé sense ocasions, però ens ha faltat dominar l'estratègia
Ivan Moreno
ENTRENADOR DEL VILAFRANCA
La nostra primera part ha estat molt dolenta, però hem seguit lluitant i som justos vencedors
Pedro Dólera
ENTRENADOR DE L'eUROPA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)