El Sabadell, superior a la Muntanyesa fins i tot amb deu homes

Des del minut 7. Els vallesans, amb un de menys des de l'inici del matx, van excel·lir

muntanyesa0

sabadell b1

SABADELL B: Tienda; Agus, Estellés (Burgos, 82'), Pol Moreno, Parera; Aleix, Aitor, Sandro; David Jiménez (Marçal, 87'), Manel i Roigé (Merino, 75'). MUNTANYESA: Tato Burgada; José Santos, Ferran, Borges, Aleix; Rubén, Escabrós; Joshua (Raúl Rodríguez, 29'), Roldán (Raúl Rodríguez, 65'), Romano (Marc Esteban, 76'); i Pedro. GOLS: 1-0 (71') Agus. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: als locals Pol Moreno, Agus i Parera; als visitants Pedro i Joshua. T.V.: al local Manel Martínez PÚBLIC: 400 espectadors al Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès. COMENTARI: Ha hagut de passar una volta sencera perquè el Sabadell B tornés a guanyar a casa. Era un partit de caixa o faixa per als de Toni Rodríguez si no volien quedar atrapats a la vora del descens i ho van solucionar amb una manifesta superioritat. I no ho van tenir fàcil. Primer perquè la Muntanyesa buscava una victòria que el posés en la cinquena posició, a tocar de la promoció. I segon perquè es va quedar amb deu homes als set minuts quan Manel Martínez va respondre amb un cop de cap a una agressió, sense càstig, de Ferran. Els arlequinats amb deu homes van continuar ordenats, no van deixar que els de Toni Escudero s'apropessin a l'àrea rival, i van disposar de diverses ocasions. Tot fins que Agus, en una incorporació des de la dreta, va encastar el seu xut al fons de la xarxa.