Amb la lluita no n'hi ha prou

Superat. El Palamós va caure contra l'Europa en un partit en què els visitants van ser clarament superiors

europa2

palamós1

El Palamós, que ja fa quatre partits que no guanya, va patir una nova derrota contra un Europa que va ser just guanyador per les ocasions que va tenir, tot i que el Palamós no va abaixar els braços en cap moment i sempre va anar a buscar l'empat.

En la primera meitat, el domini va ser total dels visitants, però les dues primeres ocasions del partit van ser del Palamós. En el minut 4, una cessió amb el cap de la defensa a Rafa Leva va quedar curta i Àxel va estar a punt de marcar, però el central Cano va salvar el gol en la mateixa ratlla. En la jugada posterior, un llançament de córner va deixar una acció embolicada dins de l'àrea que el mateix Àxel es va encarregar de transformar en gol (5'). A partir d'aquí, les arribades van ser constants per a l'Europa, malgrat que les rematades no van ser gens precises, i Bayona no va haver d'aturar gairebé cap pilota. En el minut 9, Javi Sánchez, el més actiu dels visitants en el primer temps, va xutar als núvols. En el 14' Nils va rematar per sobre del travesser una jugada de Guzman, i en el 27' Alberto va pentinar una falta lateral de Padilla fent el gol de l'empat. Abans d'arribar al descans Javi Sánchez encara en va tenir dues més (31' i 41'), però la punteria dels escapulats no va estar afinada.

En la segona part l'Europa va sortir clarament decidit a sentenciar el partit al seu favor. En el 47', Javi Sánchez va estar de nou a punt de marcar i, en el 52', una magnífica jugada de Nils per la banda esquerra va ser rematada per Ignacio, que va avançar el seu equip fent l'1-2. Amb el resultat en contra, el Palamós va prémer l'accelerador per intentar empatar el partit, però a mesura que anaven passant els minuts el Palamós trobava menys ocasions per arribar a la porteria de Rafa Leva. Només va destacar un xut de Del Moral en el 57' que va sortir desviat per poc de la porteria. Quan faltaven 6' per al final, l'ocasió més clara va ser per a Venzal, que va xutar per sobre el travesser quan tenia tota la porteria per a ell i amb Rafa Leva descol·locat. En el minut 83', l'àrbitre va expulsar Joan Mármol per haver aplaudit reiteradament una decisió seva, la qual cosa provocarà que no pugui seure a la banqueta diumenge que ve en el derbi al camp del Peralada.

PALAMOS: Bayona, Amós (Àlex Fernández, 76'), Cano, Venzal, Morales; Matamala, Manga, Herrera, Del Moral; Arimany i Àxel. EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Alegre, Javi Lara, Ignacio, Padilla, Javi Sánchez (Poves, 75'), Guzman i Nils (Camacho, 77'). GOLS: 1-0 (5') Àxel Vizuete. 1-1 (27') Alberto. 1-2 (52') Ignacio. ÀRBITRE: Calderinya Pavón. T.G.: Als locals Amós, Morales, Del Moral i Manga, i als visitants Alberto, Alegre i Lara. T.V.: Al tècnic local Joan Mármol.
Si dic el que penso de l'arbitratge d'avui em cauen 15 partits, per tant millor estar callat
Joan Mármol
entrenador del palamós
És cert que l'Europa ha dominat i en moments puntuals ha estat molt superior, però tampoc ha generat ocasions clares

La pitjor ratxa de Mármol a la banqueta del Palamós

Tot i que els número del Palamós mostren les vuit jornades que es va passar sense guanyar amb Jordi Martínez, des que Joan Mármol es va fer càrrec de l'equip, aquesta és la primera vegada que el Palamós encadena quatre jornades consecutives sense guanyar, i el pitjor de tot és que només ha aconseguit sumar 1 punt de 12 possibles. En aquesta mala ratxa, l'equip ha caigut contra el Gavà (1-4), el Prat (2-1) i l'Europa (1-2) i només ha aconseguit un empat al camp del Rubí (1-1). Lluny queda el magnífic inici de Mármol a la banqueta en què va sumar 19 de 23 punts possibles i l'equip va escalar fins a l'onzena posició aconseguint un marge de nou punts respecte al descens que, amb els últims resultats, s'ha vist reduït a només tres punts. El Palamós després de visitar el Peralada diumenge que ve disputarà dos partits consecutius al municipal Palamós-Costa Brava, contra la Pobla i la Muntanyesa, en què podrà intentar capgirar aquesta situació.