L'Europa guanya la Pobla en un final de partit boig

Cop d'efecte. Un remat de cap de Cano en el temps afegit va donar la victòria als graciencs i deixa els tres primers classificats de tercera en un marge de només cinc punts

EUROPA2

POBLA DE MAF.1

Un cop de cap de Cano en el temps afegit va permetre ahir a l'Europa derrotar la Pobla de Mafumet. Després d'anar al davant durant gairebé tot el partit, els graciencs van veure com Sergi Espí els empatava al 90', fent embogir la part final d'un partit que encara donaria un altre tomb amb el gol dels visitants als cinc minuts del temps afegit. La victòria visitant, a més, també ha revolucionat la part alta d'una classificació que s'estreny cada cop més.

La primera meitat va ser força ensopida. L'estratègia va pesar més que cap altre factor, i el mig del camp va prendre el protagonisme. L'Europa però, va tirar d'efectivitat i en la única ocasió d'aquest primer temps va fer diana. Al minut 20, Poves va saltar més que els seus defensors i va fer de cap el 0-1. Tot i el gol, però, res va canviar i la manca d'ocasions es va mantenir fins al descans.

En la represa, el canvi d'actitud de tots dos equips va ser notable, i l'emoció va pujar un grau. Dennis va gaudir d'una bona ocasió amb una rematada que va anar fora quan la porteria era buida (50'). Al 52', el visitant Javi Lara va xutar massa creuat, i al 55', el local Emana va forçar un córner que Gabi López va rematar a porteria, veient com Cano la treia sota els pals. Ocasions clares, però sense una efectivitat que els dos equips van deixar pel final. Primer amb l'1-1 al 90', després que Sergi Espí resolgués un embolic dintre de l'àrea i fes embogir la parròquia local. I després amb el remat d'Alex Cano, ja en el temps afegit, que va fer esclatar d'alegria els graciencs.

POBLA DE MAFUMET: Alberto Varo, Bertomeu (Vadillo 68'), Marcelo, Roger Bonet, Dennis, Miravent, Gabi López (Alvaro 75'), Kike Tortosa, Moreno, Alfons (Sergi 85') i Emana,. EUROPA: Sergio Fernández, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Puchi, Ignacio (Javi Sánchez 75'), Lara, Poves, Guzman (Valderas 80') i Camacho (Nils 70'). GOLS: 0-1 (20') Poves. 1-1 (90') Sergi Espí. 1-2 (95') Cano. ÀRBITRE: García Rosel. T.G: als locals Kike Tortosa, Moreno i Vadillo, i als visitants Alberto, Cano, Javi Sánchez i a l'entrenador Pedro Dólera. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.
L'estratègia ha estat molt treballada durant la setmana. Ens volíem avançar en el marcador
Pedro Dólera
ENTRENADOR DE L'EUROPA
Vist el partit i el joc, el més just hagués estat que el partit hagués acabat en empat