La festa no s'atura a Gràcia

A pilota aturada. Com dimecres contra el Girona, l'Europa va sentenciar el Gavà amb dos gols en dues jugades d'estratègia

GAVÀ1

EUROPA2

A la vila de Gràcia segueixen de festa i, després de proclamar-se campions de Catalunya, els homes de Pedro Dólera van aconseguir els tres punts en lliga en un partit que es va decidir per les jugades a pilota aturada.

El Gavà, que venia de quatre victòries consecutives, no va poder contrarestar el potencial aeri dels escapulats i, ja en el minut 15, Poves va fer el primer després d'un servei de cantonada. Passada la mitja hora, el visitant Galass va empatar rematant un servei de falta, però, de nou en un córner, Ignacio va fer el segon (40').

En la segona part, l'expulsió d'Alberto (72') hauria pogut fer canviar el resultat final, però, amb un home menys, els de Dólera es van trobar còmodes tancats al darrere i esperant fer mal al contracop. Tant és així que, en els últims 20 minuts, van ser els graciencs que van gaudir de millors oportunitats per sentenciar.

EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Víctor Duran, Pastells, Putxi, Javi Lara, Guzmán (Rovira, 84'), Ignacio, Poves (Padilla, 74') i Nils (Camacho, 67'). GAVÀ: Aguilar, Cifu, Galass, Dani (Àlex Gómez, 67'), Xavi Pérez, Adri (Stephane, 74'), Arthur, Iu, Alan (José, 83'), Civil i Tiko. GOLS: 1-0 (15') Poves, 1-1, (31') Galass, 2-1 (40') Ignacio. ÀRBITRE: López Morente. T.G.: Al local Alberto i als visitants Xavi Pérez, Tiko, Alan. T.V.: Per doble amonestació al local Alberto (72'). PÚBLIC: Uns 500 espectadors.