3a divisió FEF

Un punt més a prop

3a divisió. El Peralada empata sense gols contra l'Europa en un partit marcat pel vent i s'acosta una mica més a l'objectiu de la permanència

europa0


peralada0


Sumar només 4 punts de 18 possibles no és un bon senyal de l'estat de forma d'un equip, però en la situació en què es troba el Peralada el més important és sumar, sigui quin sigui el resultat. L'empat d'ahir contra l'Europa permet als de Nacho Castro acostar-se una mica més a l'objectiu de la permanència, tot i que l'equip ha de ser conscient que ara que el calendari es fa més assequible s'ha d'aconseguir guanyar per trencar la mala ratxa i deixar la permanència quasi tancada.

Ahir el vent va ser determinant. En la primera part, l'Europa el tenia a favor i se'n va beneficiar. Tot i una primera arribada del Peralada en què Aleix va xutar fora (3'), el domini dels escapulats va ser clar. Poves va tenir una ocasió rere una altra per avançar el seu equip, però la falta d'encert i les intervencions de Toni ho van evitar. En el 6', el porter local ja va aturar el primer xut de Poves, que havia recuperat en zona d'atac; en el 21', el davanter va xutar alt sense gaire angle; i cinc minuts després, el xut de Poves va acabar als núvols. El Peralada va aguantar com va poder en defensa i hauria pogut donar un cop d'efecte al partit en el 32', però Aleix, després de desfer-se de quatre defenses, va xutar fora.

La segona meitat era el torn del Peralada d'intentar treure profit del fort vent, però no van ser capaços d'arribar a l'àrea visitant en tantes ocasions com ho havien fet els barcelonins en el primer temps. Això sí, quan ho van fer, va ser per crear una clara ocasió que no va acabar en gol pels pèls. Quan només s'havien jugat quatre minuts de la segona, Litus es va quedar sol davant Rafa Leva després d'una bona jugada personal, però quan ja ho tenia tot a favor per marcar el seu xut va anar al ninot. L'Europa va intentar respondre en el 57', en una de les poques arribades que va tenir amb el vent en contra. En una doble ocasió, Toni va aturar primer el xut de Putxi i, després del refús, Poves, que no va tenir la seva millor tarda, va xutar fora. L'última gran ocasió la va tenir el Peralada en el 61'. Coro va recollir a la frontal una passada de Litus i sense ni controlar la pilota va estavellar la pilota al pal amb un xut molt potent. L'última mitja hora va tenir més nerviosisme i intensitat que no pas futbol, i va acabar amb dues vermelles directes en els minuts finals per a Tidiane i Camacho.

PERALADA: Toni, Sergio García, Pastor, Alforcea, Sergi Romero, Cornellà (Borja, 84'), Tidiane, Litus (Chacón, 91'), Coro, Cruz i Aleix Feixas (Mate, 75'). EUROPA: Rafa Leva, Dot, Cano, Pastells, Victor Duran, Putxi, Ignacio, Lara, Padilla, Nils (Rovira, 59') i Poves (Camacho, 72'). ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: als locals Coro i Tidiane; i als visitants Javi Lara, Nils i Cano. T.V.: directa al local Tidiane (89') i al visitant Camacho (93').
Se'ns ha escapat una victòria que ens mereixíem pel nombre d'ocasions que hem tingut
Pedro Dólera
entrenador de l'europa
No tenim sort amb els àrbitres. Al camp de l'Europa ens van anar en contra i avui aquí, també
Nacho Castro
entrenador del peralada
La feina que estan fent els jugadors és excel·lent. Avui hem bloquejat un dels grans de la categoria que té possibilitats d'ascendir

El Peralada acaba el ‘tourmalet' mb 4 punts de 18

Els de Nacho Castro van arribar a la jornada 26 amb la feina pràcticament feta i aquest fet els ha donat certa tranquil·litat en les últimes sis jornades de campionat, en què s'han hagut d'enfrontar a rivals de més entitat que es troben lluitant per entrar a la fase d'ascens (amb l'excepció del Palamós). En aquests sis partits, el Peralada no ha aconseguit cap victòria i només ha sumat 4 punts dels 18 que estaven en joc –derrotes contra el Vilafranca (1-0) i el Rubí (2-0) i empats contra el Palamós (1-1), el Prat (2-2), la Pobla (0-0) i l'Europa (0-0)–. Aquesta ha estat la primera vegada que els xampanyers s'han quedat sense guanyar durant sis jornades consecutives. Fins ara, havien encadenat cinc jornades sense vèncer en dues ocasions. Primer, en el mateix tram del calendari en la primera volta (van guanyar el Vilafranca) i, poc després, entre la jornada 15 i la 19, en què es van enfrontar a l'Ascó, el Cerdanyola, el Santfeliuenc, el Manlleu i el Martinenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)