L'Europa, frenat a Castellar

Empat amarg. L'equip escapulat va veure com el Sabadell B, molt lluitador, igualava en el minut 81 el gol inicial d'Àlex Cano (15')

EUROPA1

SABADELL B1

L'Europa tenia ahir una bona oportunitat per escurçar la diferència respecte als dos primers, però, tot i estar a punt, no la va aprofitar. Pedro Dólera va veure com un gol d'Ahufinger a nou minuts del final impedia als seus aconseguir els tres punts en la visita al camp del Sabadell B, un equip molt lluitador.

D'entrada, el filial arlequinat va saber imposar la seva proposta sobre la gespa. Va ser precisament en aquell moment quan l'Europa va obrir la llauna. Un cop més, jugada de pissarra en el servei d'un córner i gol d'Àlex Cano, que va culminar-la amb una rematada precisa amb el cap (19').

Tot i la galleda d'aigua freda, el Sabadell B no va afluixar i va disposar de bones ocasions per igualar el resultat. L'Europa, això sí, va saber tenir-lo a ratlla. L'empenta dels vallesans, però, va anar augmentant amb el pas dels minuts i la recompensa va arribar en el minut 81, quan Ahufinguer va fer el gol de l'empat rematant amb el cap una falta servida per Burgos.

SABADELL B: Tienda, Agus, Sergio Campos (Ahufinger, 46'), Estellés, Noguera, Burgos, David (Ernest, 74'), Aitor, Manel, Marçal (Sandro, 79') i Pol Roigé. EUROPA: Sergio Fernández, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Ignacio, Lara, Poves, Guzmán (Padilla, 75') i Ramon Rovira (Nils, 65'). GOLS: 0-1 (19') Cano. 1-1 (81') Ahufinger. ÀRBITRE: Subirats Matamoros. T.G.: Als locals Aitor, Pol Roigé i Ahufinger; i al visitant Pastells.