3a divisió FEF

Un punt d'insatisfacció

Tot igual. L'Ascó i l'Europa signen un empat que no va deixar content ningú, però més amarg per als graciencs, que s'allunyen de la batalla pel lideratge

Europa1


ascó1


L'Ascó i l'Europa van signar un empat que no va acabar de deixar content a ningú. Els que van acabar més capcots, però, van ser els visitants, que s'havien avançat i van veure com un gol d'Argilaga en el 61' els privava de sumar tres punts que haguessin situat l'equip en un escenari superior: la lluita pel lideratge. Els locals, per la seva banda, seguiran una jornada més amb un coixí de 4 punts respecte al escapulats.

En la primera part, l'ambició de l'Europa va imposar-se. Així, un cop transcorregut un tram inicial amb molt de respecte, els de Pedro Dólera van acaparar les millors ocasions i, després dels avisos de Rovira i Guzmán, Nils va obrir la llauna (24'). L'atacant escapulat va guanyar l'esquena a la defensa riberenca i no va fallar davant de Sergi Fuertes. Amb el 0-1, i després que Cano gairebé fes el segon, l'Ascó es va espavilar, tot i que les ocasions van ser repartides. Així, el marcador ja no es va moure en un primer temps en què els de casa van reclamar dos cops a la cara a Eizaguirre i Genís.

Reacció riberenca

L'Ascó no estava disposat que l'Europa se sortís amb la seva, i després de la represa va sortir a buscar l'empat. Així, va fer treballar de valent la rereguarda gracienca, sobretot amb accions de Virgili i Eizaguirre. El premi arribaria en el minut 61, amb una rematada d'Argiliaga, després d'un rebot, que va acabar al fons de la xarxa amb l'ajuda d'un defensa de l'Europa. Amb l'1-1, Sergi Fuertes va salvar un xut de Nils, i a partir de llavors, la manca de gasolina va impedir que el ritme d'accions es mantingués i hi hagués cap gol més.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Socías, Argilaga, Edu Vives, Gabernet, Àrtur Gòdia, Taranilla (Galceran, 75'), Cristino, Asier Eizaguirre, Virgili (Gerard Roigé, 82') i Genís (Roca, 45'). EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Rovira (Poves, 70'), Javi Lara (Padilla, 65'), Ignacio, Guzmán i Nils (Camacho, 76'). GOLS: 0-1 (24') Nils. 1-1 (61') Argilaga. ÀRBITRE: Garcia Rosel. T.G.: Als locals Cristino i Asier Eizaguirre; i als visitants Cano i Camacho. PÚBLIC: Uns 120 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)