L'Europa encarrila la victòria molt aviat i la sentencia al final

Per feina. Poves (1') i Padilla (7') van situar de seguida el 0-2, massa per al Santfeliuenc

EUROPA3

SANTFELIUENC1

SANTFELIUENC: Santi, Edgar, Faura, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Quiles, 73'), Álex Bolaños (Joserra, 64'), Cano, David Toro i Eric Pacheco (Ivan Peralta, 73'). EUROPA: Rafa Leva, Pastells, Alberto, Cano, Alegre, Javi Lara, Ignacio (Ramon Rovira, 67'), Guzmán (Valderas, 85'), Poves, Padilla i Nils (Roberto Camacho, 81'). GOLS: 0-1 (1') Poves. 0-2 (7') Padilla. 1-2 (24') Cano. 1-3 (82') Poves. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: Al local Maldonado, i als visitants Alberto i Cano, PÚBLIC: Uns mil espectadors. COMENTARI: Després de cinc partits sense vèncer, l'Europa va derrotar el Santfeliuenc i, gràcies a les ensopegades del Prat i el Rubí, reforça el tercer lloc. Els locals es mantenen a dos punts de la zona de descens. El partit, viscut en un gran ambient a les Grases, va estar condicionat pel gran inici de l'Europa, que va marcar en les dues primeres arribades a l'àrea del Santfeliuenc, mitjançant les rematades de Poves i Padilla. Després, el Santfeliuenc va reaccionar, va portar perill i va marcar gràcies a Cano. Abans del descans, l'Europa va tenir el tercer gol a tocar, però Cano va xutar al travesser. En la segona part el Santfeliuenc va pagar l'esforç de la primera i l'Europa va dominar el joc amb comoditat. Nils va disposar de diverses ocasions, però l'encert per sentenciar el va tenir Poves després d'un xut al travesser de Camacho.