2a divisió FEF

El campió diu adéu a la copa

Copa Catalunya. Els dos conjunts de segona divisió B, el Cornellà i el Reus, es van classificar per als quarts de final, en què es trobaran amb els equips que l'any passat jugaven a segona A

El vigent campió, eliminat. L'Europa va caure a mans del Cornellà, en el partit que també servia com a trofeu Vila de Gràcia, mentre que en l'altra eliminatòria l'equip de segona B, el Reus, també es va imposar al de tercera, el Vilafranca, en aquest cas a la tanda de penals.

Al Nou Sardenya, el partit va començar de la millor manera possible per als visitants, que en el minut 3 es van avançar mitjançant una falta servida per Ñoño que es va colar pel primer pal de la porteria defensada per Gianni. Després del gol, l'Europa va intentar tenir el control de la possessió, però li va costar superar la forta pressió d'un equip de categoria superior com és el Cornellà. Quan ho van aconseguir, passat el minut 15 de joc, els d'Albert Poch es van sentir molt més còmodes i es van mostrar superiors als cornellanencs. Tot i això, les úniques aproximacions a l'àrea van quedar reduïdes a una rematada desviada de David López (24') i un xut fluix de Nils (34'). Després de la represa, va ser el Cornellà el que va tenir les millors oportunitats. Enric, un autèntic malson per a la defensa de l'Europa, va ser el gran protagonista de totes les accions d'atac dels verds, que haurien pogut, perfectament, sentenciar el matx. Per la part escapulada, només un xut llunyà de Padilla va inquietar Marcos (83').

A Vilafranca tampoc van trigar gaire a arribar els gols, ja que en el minut 17 els espectadors ja n'havien vist dos. En el minut 14, es va avançar el Reus mitjançant un gol de Ricardo en una jugada en què els locals van reclamar una falta sobre el porter i, tres minuts després, Aitor Casas va fer l'empat rematant una falta servida per Merchán. A partir del gol, els del Penedès van passar a dominar el joc, però sense arribades a l'àrea. Després del descans, el partit va estar més marcat per les constants interrupcions i el festival de targetes de l'àrbitre que no pas pel joc, i els gols van quedar per a la tanda de penals, que van determinar la victòria del Reus.

EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, David López (Guzman, 90'), Rubi (Alegre, 62'), Uri, Àlex Fernández (Padilla, 75'), Fran Bea, Pedro Bilbao (Montoro, 57'), Nils i Abel Rita (Poves, 75'). CORNELLÀ: Marcos, Pere, Borja, Lulu, Ñoño (Víctor, 56'), David, Gómez, Dani Martí, Xemi (Anselm, 90'), Lauren (Joel Marín, 46') i Enric. GOLS: 0-1 (3') Ñoño. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: Als locals Fran Bea, Dot i Àlex Fernández i als visitants Ñoño, Lulu, Dani Martí, Gómez i Xemi.

EUROPA 0

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Aitor Casas (Gudies, 87'), Castillo, Fontanils, Guti, Medina, Merchán, Guti, Maldonado (Oribe, 60'), Santi Triguero (Gestí, 83') i Sergi Moreno. REUS: Èdgar Badia, Cassama, Olmo, Moyano, Ángel (Marín, 59'), Folch, Àlex Colorado, Fran, David Haro (Òscar Rico, 66'), Ricardo (Oribe, 66') i Èdgar (Fernando, 66'). GOLS: 0-1 (14') Ricardo. 1-1 (17') Aitor Casas. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: Als locals Aitor Casas, Medina, Fontanils, Merchán i Bueno i als visitants Folch, Èdgar, Cassama, Ricardo, Marín, Olmo i Àlex Colorado. T.V.: Vermella directa per a l'entrenador del Reus, Natxo González; per al segon entrenador, Joan Solanas, i per al preparador físic Bartolo.
M'hauria agradat seguir fent història, però ens hem topat amb un equip molt fort físicament
Albert Poch
entrenador de l'europa
Sabíem que no seria un partit fàcil. El tema arbitral millor no tocar-lo; ha deslluït el matx