Estrena amb recital

Colíders. L'Europa se situa, juntament amb el Prat, al capdavant de la classificació gràcies a la ‘maneta' d'ahir

Inici immillorable per a Albert Poch al capdavant de la banqueta de l'Europa amb una contundent maneta contra el Terrassa. Superior en tot moment, els de la Vila de Gràcia van passar per sobre del conjunt vallesà i van sentenciar el matx gràcies a sis minuts màgics en la segona meitat en els quals van anotar tres gols.

Tot i començar excessivament accelerat i un xut desviat de Güell (11'), l'Europa va dominar el partit des de l'inici, i abans del quart d'hora Abel Rita va donar el primer avís en una rematada de cap que va fer lluir-se Barragan. I quan el partit s'encaminava al descans, en un contracop Pedro Bilbao va inaugurar el marcador enviant al fons de la xarxa una centrada del lateral Rubi (42'). Amb avantatge en el marcador, el partit es va igualar en els primers minuts de la segona, fins que, passat el quart d'hora, l'Europa va sentenciar el matx amb sis minuts de bojos. En aquests sis minuts, el Terrassa es va quedar amb deu jugadors i va veure com el marcador passava de l'1-0 al 4-0. Abel Rita va fer el segon en una rematada a pler des de dins l'àrea petita (62'), Fran Bea el tercer de falta directa (65') i Padilla el quart després d'una gran jugada individual de Montoro (68'). Amb aquest resultat i en inferioritat numèrica, els de David Pirri van abaixar els braços i l'Europa ho va aprofitar per posar la cirereta al pastís amb el cinquè gol en un servei de cantonada que el davanter Poves va rematar al segon pal (80').

Amb aquesta maneta, els d'Albert Poch igualen en la taula de classificació el Prat, que abans-d'ahir va derrotar el Morell també per 5-0. De tota manera, la igualtat podria trencar-se la setmana que ve en el duel que enfrontarà els dos conjunts al Sagnier i que significarà el retrobament del tècnic Pedro Dólera amb el seu ex-equip.

EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, David López, Rubi, Uri González, Fran Bea, Àlex Fernández (Padilla, 62'), Pedro Bilbao (Montoro, 62'), Nils i Abel Rita (Poves, 70'). TERRASSA: Barragan, Jou, Uri Serra, Èric, Javi González, Miki, Adri, Güell (Òscar, 62'), Ángel de la Torre (Manu, 83'), Aarón Bueno i Vilajosana (Fàbrega, 73'). GOLS: 1-0 (42') Pedro Bilbao. 2-0 (62') Abel Rita. 3-0 (65') Fran Bea. 4-0 (68') Padilla. 5-0 (80') Poves. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: Al local Àlex Fernández i als visitants Miki i Uri Serra. T.V.: Per doble amonestació al visitant Uri Serra (64').