3a divisió FEF

Revert no falla a la cita

3a divisió. El davanter del Figueres va ser clau marcant tres gols en la victòria del seu equip contra l'Ascó (3-0). A Vilatenim, l'atacant de la Unió va tornar a exhibir molt potencial ofensiu

La tercera divisió tot just ha començat però en aquestes dues primeres jornades ja han destacat alguns noms propis. A Vilatenim, dissabte passat va brillar amb llum pròpia Javi Revert, que es va convertir en protagonista marcant tres gols i sent la referència ofensiva d'un Figueres que va passar per sobre de l'actual campió, l'Ascó, amb un clar 3-0. I és que més enllà del bon partit que van fer els d'Eduardo Vílchez, a Vilatenim estan d'enhorabona perquè veuen com el seu principal davanter comença el curs en bona forma: “La temporada passada no vaig poder començar bé per culpa de les lesions i em va costar entrar en la dinàmica i agafar la forma”, explica el mateix Revert, que la lliga passada, malgrat no poder entrar a jugar en plenes condicions fins a la jornada 6, va aconseguir 16 dianes.

Aquest any, el davanter de la Unió ha pogut completar la pretemporada sense problemes –a excepció d'unes molèsties que li van impedir jugar en el duel de copa Catalunya contra el Peralada–, un fet que el futbolista assegura que està ajudant que es vegi d'ell una bona versió ben d'hora: “Per estar en forma has d'entrenar-te molt bé, i ara ho estic fent. El curs passat els companys em portaven vint o trenta entrenaments d'avantatge. Estic molt content d'estar bé i de poder ajudar l'equip.”

Tot i els tres gols que li han permès col·locar-se al capdavant de la llista de golejadors empatant amb Kuku (Júpiter), Revert té clar el seu objectiu: “El més important és que pugui estar a disposició del tècnic, i que ell compti amb mi. Si això passa, segur que els gols aniran arribant.”

Els peus a terra

L'inici del Figueres –4 punts en els dos primers partits– és esperançador, sobretot després de la clara victòria contra el campió de la 3a divisió del curs passat, l'Ascó. A la plantilla de la Unió, però, tenen clar que encara és molt d'hora per treure conclusions, i que amb encara 36 jornades per disputar-se, les coses poden variar molt: “És bo tenir quatre punts, però hem de continuar treballant. Ha de ser un estímul per continuar creixent”, diu Revert.

He començat bé, i ara el més important és estar a disposició del tècnic i que ell compti amb mi
Javi Revert
davanter del figueres
La temporada passada no vaig poder començar bé per culpa de les lesions i em va costar entrar en la dinàmica i agafar la forma

El seu segon ‘hat-trick' en la tercera divisió

El trio de gols que Javi Revert va marcar contra l'Ascó suposa el segon que aconsegueix el davanter de la Unió en la tercera divisió. El primer també el va aconseguir en un partit que va suposar una victòria sonada per al que aleshores era el seu equip: el Palamós. Revert va marcar tres gols contra l'Olot en la victòria del degà per 2-5 a la Garrotxa, en un duel del curs 2012/13. Si aquesta vegada els tres gols van arribar en 56 minuts, aquell 14 d'abril de 2013 ho va aconseguir en 40. Anteriorment, i des que Revert competeix en categories amateur, el davanter ha aconseguit dos hat-tricks més, tots ells en les files del Palamós quan el club palamosí jugava a primera catalana. Va ser en el curs 2011/12, i la víctima totes dues vegades va ser el Lloret, a qui va marcar tres gols en la primera i en la segona volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)