3a divisió FEF

Estrena en l'afegit

3a divisió. El Morell aconsegueix els tres primers punts de la seva història a tercera contra un Europa sense idees i inoperant en atac

Ha necessitat tres jornades, però el Morell va aconseguir els seus primers punts a tercera divisió, i de quina manera. Els tarragonins van vèncer un dels històrics de la categoria i favorit a lluitar pel títol de lliga com és l'Europa amb un gol en l'afegit d'Adrià Arjona.

Els de Joan Antoni Pallarès, que van aconseguir anul·lar en atac un Europa que, com és lògic, va tenir més la pilota, van disposar d'una bona ocasió en un xut de falta de Samu (15') i van donar l'estocada definitiva en l'afegit. En un servei de cantonada servit en curt, Adrià Arjona va enviar la pilota al fons de la xarxa amb una forta canonada (91'). Els escapulats, per la seva banda, que després del 5-0 inaugural sumen dues derrotes a domicili, no es van trobar mai còmodes sobre el camp i no van saber trobar el camí per inquietar la porteria defensada per Miki.

EL MORELL: Miki, Pato, Óscar, Sangrà, Àngel (Julve, 67'), Prince, Giralte (Adrià Arjona, 84'), Jordi Oribe, Jordi Roca, Saddik (Josep Ramon Sardà, 72') i Samu. EUROPA: Gianni, Oriol Dot, Alberto, David López (Cano, 57'), Rubi, Uri González, Àlex Fernández (Guzman, 58'), Fran Bea, Pedro Bilbao, Nils (Montoro, 71') i Abel Rita. GOLS: 1-0 (91') Adrià Arjona. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: Als locals Giralte i Saddik i als visitants David López, Uri i Alberto. PÚBLIC: Uns 200 espectadors al municipal del Morell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)