2a divisió A

A poc a poc i bona lletra

3a divisió. El tècnic i la plantilla de l'Europa es mostren optimistes i convençuts que l'equip capgirarà la situació després de tres jornades consecutives sense conèixer la victòria

Després d'una pretemporada esperançadora i un debut de lliga somiat contra el Terrassa –amb maneta inclosa–, l'Europa ha tingut un sotrac en les tres últimes jornades, en què només ha pogut sumar un punt, i ha viscut el pitjor inici de lliga dels últims cinc anys.

“Ens falta una mica de calma i paciència; els jugadors tenen tantes ganes d'agradar i de fer les coses ràpidament que a vegades ens precipitem i perdem massa pilotes al mig del camp.” Aquesta és la recepta del tècnic, Albert Poch, que, tot i els mals resultats, afirma que ser sent “molt orgullós” d'uns jugadors que “cada dia s'entrenen millor”. Tot i això, el tècnic de Sant Adrià de Besòs reconeix que l'equip encara no va prou avançat en l'aprenentatge d'alguns automatismes i que la derrota contra el Prat va ser una patacada: “Va ser un cop dur, però després el partit contra el Morell va ser un accident que perfectament hauria pogut acabar en empat i diumenge passat contra el Peralada ens mereixíem la victòria”, resumeix Poch.

“Ens falta guanyar un partit jugant bé com a la pretemporada i segur que aleshores els petits errors que estem cometent ara desapareixeran”, conclou el tècnic, que manté un discurs d'optimisme similar al d'un altre dels pilars del vestidor escapulat, el capità Àlex Cano. “Som un equip nou amb cos tècnic i molts futbolistes que acaben d'arribar i som conscients que l'inici costa, però estem trobant el nostre camí i segur que aviat apareixerà el veritable Europa”, va explicar Cano en unes declaracions just després del partit contra el Peralada.

“Els jugadors estan, com és lògic, enfadats i tristos per la situació, però veig l'equip bé i convençut que ho tirarem endavant”, assegura el tècnic escapulat, que afirma que té “la millor plantilla de la categoria”. “És un equip molt potent i amb un nivell molt similar, i a sobre tinc molts jugadors disponibles”, conclou Poch, que, tot i les tres patacades consecutives, sembla que no ha perdut mai la fe en el seu equip.

LES FRASES

Ens falta guanyar un partit jugant bé com a la pretemporada i segur que els errors desapareixeran
Albert Poch
Entrenador de l'Europa
Estem intentant trobar el nostre camí i segur que aviat apareixerà el veritable Europa
Àlex Cano
defensa de l'Europa

Nova campanya per atreure socis

Amb el lema “No et quedis fent l'estàtua, vine a l'estadi!”, l'Europa ha engegat una nova campanya per aconseguir socis amb un enfocament original i humorístic. La campanya té l'eix en la plaça Rovira de la Vila de Gràcia i en l'estàtua de l'arquitecte gracienc Antoni Rovira i Trias, a qui acompanyaran diversos membres de la plantilla i el cos tècnic escapulat en les set formes diferents que tindrà la campanya. Enguany, per cada soci que es doni d'alta, amb el carnet es regalarà una samarreta commemorativa de la copa Catalunya guanyada el curs passat. De moment, han sortit a la llum els pòsters amb el capità Cano i amb el tècnic Poch.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)