L'Europa es llueix a Manlleu i esvaeix alguns fantasmes

Gols i moments. Un, només de començar; el segon, en el descans i el darrer, en l'últim minut

MANLLEU: Segovia, Borja, Canal, Muntada, Ballús, Maik, Pol Coll, Brice (Manel Sala, 56'), Gerard Muñoz (Peña, 84'), Josu i Oriol Esteve (Soler, 46'). EUROPA: Gianni, Dot, David López, Cano, Javi Iglesias, Uri, Rovira, Fran Bea (Padilla, 69'), Poves (Abel Rita, 73'), Guzman i Montoro (Nils, 66'). GOLS: 0-1 (1') Montoro. 0-2 (45') Poves. 0-3 (67') Poves. 1-3 (91') Martí Soler. 1-4 (92') Abel Rita. ÀRBITRE: Sergi Carrero. T.G.: Als locals Borja, Canal, Muntada i Oriol Esteve; i als visitants Fran Bea i Guzman. PÚBLIC: Uns 400 espectadors al municipal de Manlleu. COMENTARI: La golejada d'ahir a Manlleu allibera el conjunt d'Albert Poch, al qual se li començaven a acumular els dubtes després d'un mal inici de campionat. Ahir, el conjunt escapulat va dominar contra un Manlleu inoperant en atac i que va fer el primer –i inservible– gol de la temporada al municipal després de 270 minuts. Els osonencs no van sortir bé i quan s'havia jugat un minut van encaixar un gol després d'un mal refús. Durant els 44 minuts restants l'Europa va dominar però no va haver-hi ocasions. Només al final del primer temps, Poves encarrilava la victòria visitant aprofitant una errada de Canal. L'intent de reacció del Manlleu es va quedar en no res quan Poves va anotar el doblet que va tancar un partit animat en l'afegit amb dues dianes més.