3a divisió FEF

Un doblet de Montoro liquida el Rubí

Recuperació. Després d'un inici irregular de campionat, l'Europa va sumar la segona victòria consecutiva després d'imposar-se a un conjunt vallesà que no va saber aprofitar la inferioritat numèrica dels escapulats els últims vint minuts

L'Europa encarava aquesta jornada amb la idea de confirmar la reacció començada la setmana passada a Manlleu, mentre el Rubí, de la seva banda, visitava el Nou Sardenya amb una bona injecció de moral després de l'última victòria contra el Prat. Però els vallesans, a diferència de la setmana passada amb els potablava, no van poder superar l'Europa, que els va superar amb dos gols de Montoro.

La primera meitat va acabar amb empat sense gols, tot i que l'Europa va tenir les més clares, mitjançant Rovira (31') i una rematada de Montoro que va treure sota pals Marc Uceda (37'). Els vallesans, de la seva banda, van tenir la millor ocasió en una jugada individual de Jan Lladó que va desviar Gianni a córner (12'). En la represa, el partit va començar ensopit fins que Carles Montoro el va revolucionar ell sol amb dues dianes. La primera va arribar després d'una bona passada de Rovira (57') i la segona, un minut després, en una internada de l'extrem que va acabar amb una rematada sense angle que va superar el porter Juanmi per dalt.

Després dels gols i quan el matx semblava encarrilat per als escapulats, Alberto va veure la segona targeta groga (70') i al Rubí se li va obrir l'oportunitat de tornar-se a ficar en el partit contra un rival amb deu homes. Però els vallesans no van poder controlar l'enfrontament ni amb superioritat numèrica i l'Europa no va veure perillar el partit en cap moment. Només Max Morell va tenir la seva ocasió per posar una mica d'emoció al partit, però el porter Gianni es va imposar al jugador vallesà en l'un contra un (74').

EUROPA: Gianni, Dot, Cano, Alberto, Javi Iglesias, Uri González, Guzman, Fran Bea, Rovira (Padilla, 63'), Montoro (Nils, 71') i Poves (Abel Rita, 63'). EQUIP: Juanmi, Kiki, Marc Uceda, Sergio Campos (Sergi Estrada, 63'), Carrasco, Mendoza (Jimmy, 71'), Jan Lladó (Adri Grau, 22'), Aleix, Max Morell, Romo i Marc Garcia. GOLS: 1-0 (57') Montoro. 2-0 (58') Montoro. ÀRBITRE: Guijarro Álvarez. T.G.: Als locals Alberto i Guzman; i als visitants Marc Garcia i Romo. T.V.: Per doble amonestació al local Alberto (60') i al visitant Marc Garcia (90').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)